Excel

Excel Van Os Medical

De Excel Van Os Medical is dé Nederlandse leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen. Wij willen mensen helpen langer zelfstandig te blijven leven, ondanks een lichamelijke beperking. Met behulp van onze comfortabele hulpmiddelen kunnen zij weer genieten van het dagelijks leven en deelnemen aan de maatschappij. Dit drijft ons om te blijven innoveren en inspirerende producten en concepten op de markt te blijven brengen.

 

Excel Van Os Medical staat voor professionele revalidatie- en zorgproducten. Excel Van Os Medical is in 1971 gestart en heeft het merk Excel opgezet. Excel wordt vandaag de dag nog steeds in de markt aangeboden. Dit toont aan dat de producten van Excel Van Os Medical kwalitatief sterk en betrouwbaar zijn. Het zijn slimme, modulaire producten met een betere prestatie en hogere herin zetbaarheid. Ook heeft  Excel Van Os Medical een accessoirelijn (Quality Accessoires) die bijpassende accessoires voor de Excel producten, maar ook voor andere merken bieden. 

 

Vragen over een product?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 4555 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »