Oprijplaten

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Drempelhulp Modulair
Drempelhulp Modulair
€0,00

Oprijplaten

Het is natuurlijk erg vervelend als u belemmerd wordt in uw al beperkte zelfstandigheid en mobiliteit. Heeft u thuis of wellicht op uw werk last van een drempels waarbij u altijd geholpen moet worden door een ander om naar binnen of buiten te kunnen rijden? Dan zijn oprijplaten zeer handig om u hierbij te helpen. Bij Scootplaza bieden wij u een ruim assortiment oprijplaten aan. Zo zijn er bijvoorbeeld rubberen varianten, maar ook aluminium oprijplaten behoren tot ons assortiment. Met behulp van onze oprijplaten worden drempels tot een hoogte van ongeveer 40 centimeter weer probleemloos toegankelijk voor iedereen.

Welke oprijplaten zijn geschikt voor u?

Als scootmobiel gebruiker wilt u natuurlijk makkelijk gebruik kunnen maken van de oprijplaten. Misschien wel het allerbelangrijkste bij de keuze wat betreft oprijplaten is de lengte van de oprijplaat. Hoe langer de oprijplaat is hoe minder steil de helling is. Het is dus voor u en uw scootmobiel het voordeligst om een oprijplaat te kiezen die zo lang mogelijk is. Dit is door de lage hellingshoek namelijk het veiligst. Wilt u de oprijplaten ook mee kunnen nemen als u ergens naartoe gaat? Dan is het belangrijk dat u oplet dat de lengte niet te lang is. De oprijplaten moeten natuurlijk wel in uw auto passen. Verder is het van belang om goed op de breedte van de oprijplaten en uw scootmobiel te letten. U wilt natuurlijk wel een oprijplaat waar uw scootmobiel eenvoudig op past.

Oprijplaten, niet alleen voor uw scootmobiel

Uiteraard kunt u onze oprijplaten ook gebruiken voor andere vervoersmiddelen dan alleen uw scootmobiel. Deze platen zijn ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld uw rolstoel. Heeft u vragen over welke van de verschillende toepassingen van onze oprijplaten geschikt zijn voor u? Aarzel dan niet en vraag onze specialisten voor deskundig advies op maat.

Meer vrijheid door het gebruik van oprijplaten

Het grootste voordeel van oprijplaten is de vrijheid die u ermee krijgt. Omdat het voor u al lastig genoeg is om in en rond het huis te bewegen is het extra frustrerend als iets kleins als een drempel of  een opstapje een onmogelijke hindernis blijkt. Een oprijplaat of drempelhulp geeft u deze vrijheid terug. De energie die u bespaart doordat u niet meer moeizaam over de drempel klautert met uw rolstoel kunt u nu gebruiken voor leukere dingen!

De service van Scootplaza

Bent u van plan om oprijplaten aan te schaffen? Bent u er nog onzeker over of heeft u nog prangende vragen? Schroom dan niet en kom gerust eens langs bij onze showroom in Amersfoort of pak de telefoon en bel ons. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast voorzien wij u uiteraard van deskundig advies over de aanschaf van uw oprijplaten. Wij van Scootplaza willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u besloten een oprijplaat aan te schaffen? Dan kunnen wij uw bestelling natuurlijk bij u thuis afleveren. Wilt u de oprijplaten liever zelf ophalen? Dan bent u van harte welkom om deze op te halen bij onze showroom in Amersfoort.