Scootmobiel onderdelen

U hebt de perfecte scootmobiel, maar jammer genoeg kan er wel eens iets kapot gaan of moet er iets vervangen worden. Het is mogelijk om bij Scootplaza verschillende scootmobiel onderdelen aan te schaffen. Scootplaza heeft een ruim en divers assortiment vol onderdelen.

Grote diversiteit aan scootmobiel onderdelen

Een aantal voorbeelden van scootmobiel onderdelen zijn bijvoorbeeld binnen en buiten banden, koolborstels, scootmobiel sleutels, accupacks voor de opvouwbare scootmobiel. Maar ook voor manden, spiegels en contactsloten kunt u bij Scootplaza terecht.

Scootplaza biedt verschillende  scootmobiel onderdelen aan, zoals bijvoorbeeld buitenbanden, de banden zijn er in verschillende maten, zodat er voor ieder merk Scootmobiel wel een geschikte band te vinden is. Met een goede grip in alle weersomstandigheden zult u zich zeer veilig voelen.

Helaas komt het ook weleens voor dat u uw sleutel kwijtraakt. Geen paniek,  ScootPlaza heeft een groot aanbod aan reservesleutels van diverse merken en modellen.

De meeste scootmobielen zijn uitgerust met koolborstels. Door overbelasting en door het gebruik van de scootmobiel kunnen de koolborstels slijten. Hoe merkt u nou dat de koolborstels aan vervanging toe zijn? Als uw scootmobiel langzaam remt en schokkering optrekt, als uw scootmobiel de maximale snelheid niet meer haalt, als de motor een schurend geluid maakt kan het te maken hebben met een kapotte koolborstel. Kom gerust langs bij ScootPlaza zodat onze medewerkers u kunnen helpen met de juiste scootmobiel onderdelen en de reparatie hiervan.  

Zonder accu komt uw scootmobiel niet vooruit. Daarom is het belangrijk om de juiste accu te gebruiken in uw mobiel. De accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. Scootplaza heeft een grote keuze aan accupacks en andere scootmobiel onderdelen.

Altijd handig

Het kan gebeuren dat u pech onderweg krijgt. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, denk aan een kapotte accu of een lekke band. Het is mogelijk om losse scootmobiel onderdelen te kopen, maar Scootplaza kan het ook gelijk voor u oplossen, zodat u weer snel veilig op pad kunt. Scootplaza heeft een eigen technische dienst en gespecialiseerde monteurs door heel Nederland. Als u abonnee wordt, ontvangt u een abonnementspas met alle gegevens en het speciale alarmnummer. 

De voordelen van het abonnement vindt u in onderstaande punten:

In geval van pech onderweg met uw scootmobiel belt u met een van de alarmnummers 24 uur per dag, 7 dagen per week.

✓ Medewerkers van de alarmdienst noteren waar u staat en zorgen ervoor dat u snel door team        Scootplaza bij pech onderweg wordt opgehaald, u wordt samen met uw scootmobiel veilig en snel naar huis gebracht.

✓ De hulpdienst streeft ernaar binnen 60 minuten bij u ter plaatse te zijn bij spoed.

✓ Kosteloos binnenbanden vervangen / plakken. 

✓ Geen voorrijkosten.

✓ Leentoestel ter beschikking indien dit nodig is.

✓ Jaarlijkse onderhouds beurt aan huis op afspraak. 

✓ Is uw scootmobiel elders gekocht! Dan kunt u uiteraard ook bij Scootplaza terecht voor uw service en onderhoud!

Neem contact op met Scootplaza en vind de juiste scootmobiel onderdelen

Weet u al precies welke scootmobiel onderdelen u nodig heeft? Of ontvangt u gewoon graag nog wat extra informatie? Kom gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.