Rollator

Filters
81 ProductenPagina 1 van 6
Rollator Plaza Lite
-29% 2X OPVOUWBAAR
Rollator Plaza Lite
€139,00 €99,00
Rollator Go Freedom
-23%
Rollator Go Freedom
€129,00 €99,00
Rollator Plaza Lite Beige
-29%
Rollator Plaza Lite Beige
€139,00 €99,00
Drive  Road Rollator
VEEL VERKOCHT
Drive Road Rollator
€79,00
Trust Care Let's Go Indoor Rollator
-10% IN 4 KLEUREN
Trust Care Let's Go Indoor Rollator
€199,00 €179,00
Plaza Air Outdoor Rollator
Plaza Air Outdoor Rollator
€219,00
Trust Care Let's Go Out Rollator (6,1 kg)
-10%
Trust Care Let's Go Out Rollator (6,1 kg)
€299,00 €269,00
Drive  Nitro Rollator
Drive Nitro Rollator
€245,00
Rollator Plaza Lite Silver
-29%
Rollator Plaza Lite Silver
€139,00 €99,00
Excel EZ-Lite Rollator
-15% IN 3 KLEUREN
Excel EZ-Lite Rollator
€199,00 €169,00
Trust Care Let's Go Out Rollator
-10%
Trust Care Let's Go Out Rollator
€299,00 €269,00
Dietz Taima XC Outdoor Rollator Met Luchtbanden
-10% LUCHTBANDEN
Topro Troja 2G Rollator Blue
Topro Troja 2G Rollator Blue
€298,00
Excel Travel Eaze 2 Rollator
-13%
Excel Travel Eaze 2 Rollator
€159,00 €139,00

Voor elk budget een perfecte rollator kopen

Zoekt u een nieuwe of gaat u misschien uw eerst rollator kopen? Dan bent u bij Scootplaza aan het juiste adres. Voor alle maten, budgetten en voor ieders lichaamsbouw hebben wij gegarandeerd de perfecte rollator tot de beschikking. Dit realiseren wij door professionele begeleiding en met altijd persoonlijk en vakkundig advies bij het maken van een keus. Voor ons is het van groot belang dat u een model vindt waarmee uw dagelijkse activiteiten een stukje makkelijker en zelfstandiger kunnen worden. Dit natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van uw eigen wensen.

Rollator kiezen? Kijk hier ook even goed naar

Bij het aanschaffen van een rollator is het belangrijk dat u goed kijkt waar deze allemaal voor gebruikt gaat worden en waar de ondersteuning eventueel voor gebruikt moet kunnen worden. Het vinden van het perfecte model vraagt om een gedegen voorbereiding. Wilt u bijvoorbeeld een rollator kopen omdat u niet meer goed in staat bent om te lopen, of omdat uw dagelijkse afstanden eigenlijk net te lang zijn? Maar bent u wel instaat om dit zelfstandig te hanteren, dan klinkt een rollator kopen inderdaad als een goede keus.

Voornamelijk voor binnen of buiten gebruik?

Het ene model rollator is de andere niet. Wanneer u graag een korte draaicirkel wilt hebben voor bijvoorbeeld makkelijk binnen gebruik, dan raden wij een lichter type aan. Wanneer u opzoek bent naar een geschikt model voor voornamelijk buiten gebruik, dan raden wij u een wat zwaarder en grover model aan. Door dat deze rollators wat zwaarder zijn blijven ze mooi stabiel op de weg liggen, ongeacht of het wegdek hobbelig of mooi vlak is. Hierdoor is dit model een stuk comfortabeler en een perfecte keus voor de langere wandelingen en uitjes.

Voor alle rollators die wij hebben, kunnen wij ook een extra brede variant leveren. Deze modellen hebben een extra stevig frame en beschikken over massievere banden, dit zijn de zogenaamde heavy duty rollators. Ook uitermate goed geschikt voor de wat zwaardere gebruiker.

Extra rollator accessoires

Uw persoonlijk rollator is natuurlijk niet compleet zonder extra accessoires. Zo heeft u bij Scootplaza een ruime keus uit diverse extra toevoegingen. Deze variëren van mandjes en dienbladen tot verschillende tassen en opbergtassen.

Rollator testen

Natuurlijk kunt u voorafgaand aan een rollator kopen altijd eerst een rollator testen in onze winkel in Amersfoort. Onze vakkundige adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van een rollator die geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Hier bent u geheel vrij om ook buiten een rondje te maken, zo kunt u echt ervaren hoe de verschillende modellen op het buiten trein te hanteren zijn.

Contact opnemen met Scootplaza?

Bent u op zoek naar een specifieke rollator of heeft u een rollator gezien op onze website waarin u geïnteresseerd bent? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan zal een van onze deskunidge adviseurs u verder te woord staan. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies op maat.