Scootmobiel koolborstels

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

Scootmobiel koolborstels

Bent u al enige tijd in het bezit van een scootmobiel en werkt deze niet meer naar behoren? Heeft uw scootmobiel last van één van de volgende klachten?

  • Uw scootmobiel trekt op met horten en stoten (schokkerig)
  • Uw scootmobiel heeft een zeer kleine actieradius
  • Uw scootmobiel motor maakt een raar geluid
  • Uw scootmobiel haalt niet meer de gewenste snelheid

Dan zou het zomaar kunnen zijn dat uw scootmobiel koolborstels vervangen dienen te worden. Een veel voorkomende oorzaak van bovenstaande problemen is namelijk slijtage aan de koolborstels. Het hoeft uiteraard niet altijd zo te zijn dat de scootmobiel koolborstels de boosdoener zijn, het is echter wel goed mogelijk. Heeft u last van één van deze problemen? Kom dan naar Scootplaza of neem contact met ons op! Wij van Scootplaza zijn gespecialiseerd in scootmobielen en het onderhoud hiervan. Wij kunnen voor u kijken wat er mankeert aan uw scootmobiel en u een passende oplossing bieden. Weet u zelf zeker dat het probleem ligt bij de scootmobiel koolborstels? Dan kunt u bij ons natuurlijk ook online nieuwe scootmobiel koolborstels bestellen. Wij leveren al jaren met succes verschillende koolborstels voor vele verschillende scootmobielen. Heeft u problemen met de montage? Dan kunt u altijd bij ons langskomen. Wij monteren de batterijen dan gratis in uw scootmobiel.

Scootmobiel koolborstels, een belangrijk onderdeel van uw scootmobiel

Hoe lang een scootmobiel meegaat is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de accu, bekabeling en motor. De motor zorgt ervoor dat de scootmobiel rijdt en is afhankelijk van goed werkende onderdelen. Hier kunnen verschillende problemen mee ontstaan. Eén van de meest voorkomende is slijtage van de koolborstels. Hoe lang scootmobiel koolborstels meegaan is afhankelijk van verschillende aspecten. Het is daarom gewenst om deze minimaal 1 keer per jaar te laten controleren door een specialist.

Hoe kiest u de juiste scootmobiel koolborstels?

Wanneer u er zeker van bent dat de koolborstels van uw scootmobiel aan vervanging toe zijn dan is het belangrijk dat u de juiste koolborstels besteld en in uw scootmobiel zet of laat zetten. Belangrijk hiervoor is het type en bouwjaar van uw scootmobiel. Met de tijd zijn ook de kenmerken van scootmobiel motoren veranderd. Koolborstels zijn als belangrijk onderdeel van deze motors hierdoor ook aangepast door de jaren heen. U kunt natuurlijk ook uw oude koolborstels opmeten om zo te weten welke maat koolborstels u nodig heeft. Zowel de hoogte als de breedte zijn hierin het belangrijkst.

Neem contact op met Scootplaza en vind de juiste scootmobiel koolborstels

Weet u al precies welke scootmobiel koolborstels u nodig heeft? Bestel dan eenvoudig en snel online via deze website. Ontvangt u graag nog wat extra informatie of advies? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten. Dit kunt u doen via het volgende telefoonnummer: 033-4555444. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om via de mail contact met ons op te nemen voor deskundig advies op maat.

Verzenden of ophalen

Wij bieden u bij Scootplaza de mogelijkheid om de scootmobiel koolborstels zelf af te halen. Wij kunnen de koolborstels natuurlijk ook naar u verzenden. Deze keuze kunt u zelf maken.