Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

 

Bezorgkosten:

ScootPlaza bezorgt gratis in heel Nederland en België voor bestellingen boven de 50 Euro. Bij bestellingen daaronder brengen wij 6,75 bezorgkosten in rekening. 

 

Retouren

Indien u een product retour wilt zenden dient u hiervoor eerst contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan vertellen hoe- en naar welk adres u de spullen kunt retour zenden. Pakketten die zonder melding naar kantoor worden gestuurd kunnen niet worden aangenomen.De verzendkosten komen voor uw rekening. Retourzendingen NOOIT ONGEFRANKEERD aan ons opsturen.

 

Alle artikelen kunt u binnen 10 dagen na ontvangst retourneren waarna u uw geld binnen 30 dagen terug krijgt. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij ScootPlaza worden afgeleverd.

 

U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de bestelling. Indien dit niet het geval is dan kunt u dit binnen 10 dagen melden per e-mail aan ScootPlaza onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van uw e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet. ScootPlaza zal het artikel vervangen of de betaling binnen 30 dagen ongedaan maken indien is aangetoond dat u het artikel niet accepteert op gegronde redenen. 

 

Showroom Amersfoort
Euroweg 25
3825 HA Amersfoort
Tel: 033-4555444
Openingstijden : maandag t/m zondag van 09.00 tot 17.00 uur


Email adres: info@scootplaza.nl
Website:     www.scootplaza.nl

Kvk nummer: 54164516
BTW-nummer: NL851202846B01  
 

Bankgegevens:
Bankrekeningnr: 6005605
Bank: INGB Bank Amersfoort
IBAN nr: NL31INGB0006005605
BIC code: INGBNL2A

 

Voor meer informatie over de Verzenden & retourneren? Stuur ons een e-mail naar info@scootplaza.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »