Scootmobiel Amersfoort

Filters
96 ProductenPagina 1 van 6
Moving Life ATTO Scootmobiel
Moving Life ATTO Scootmobiel
€3.295,00
Scootmobiel Roadmaster
Scootmobiel Roadmaster
€3.295,00
     Vermeiren Alya Opvouwbare Scootmobiel
-8%
Vermeiren Alya Opvouwbare Scootmobiel
€1.959,00 €1.795,00
Shoprider Cabin Scootmobiel
Shoprider Cabin Scootmobiel
€6.795,00
Vintage Gatsby Scootmobiel
Vintage Gatsby Scootmobiel
€3.995,00
Relync R1 Scootmobiel
-4%
Relync R1 Scootmobiel
€2.799,00 €2.699,00
Invacare Orion Metro 3 Scootmobiel
-13%
Invacare Orion Metro 3 Scootmobiel
€3.195,00 €2.795,00
Shoprider GK10 Scootmobiel
Shoprider GK10 Scootmobiel
€2.195,00

Welkom bij ScootPlaza.nl

Grootste scootmobiel winkel van Amersfoort en omstreken, dat is ScootPlaza.nl. Bent u op zoek naar een scootmobiel, een rolstoel, rollator of ander hulpmiddel ter bevordering van uw mobiliteit? Wilt u een van deze producten voor aanschaf testen? Test een scootmobiel in Amersfoort! Ook voor het uitproberen van rolstoelen, rollators of andere zorghulpmiddelen bent u van harte welkom.

Bekijk onze voorraad nieuwe scootmobielen en tweedehands scootmobielen online!

Wij hebben de grootste scootmobiel showroom in de regio Amersfoort! Bij ons kunt u meer dan 500 gebruikte en nieuwe scootmobielen uitproberen. Onze vakkundige specialisten staan altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u in onze winkel in Amersfoort een scootmobiel test en deze bevalt, kunt u hem gelijk meenemen mits deze op voorraad is. Is de scootmobiel die u wenst niet voorradig? Dan spreekt u met onze verkopers een datum voor levering af.

Voorheen kreeg u van de overheid een subsidie bij aankoop van een scootmobiel of ander zorghulpmiddel. Door de komst van het huidige kabinet en de bezuinigingen die het kabinet doorvoerde, is subsidie erg verminderd. Woont u in Amersfoort en omstreken en hebt u middelen om zelf een scootmobiel aan te schaffen? U kunt u dan het beste laten adviseren door een van onze deskundige adviseurs.

Wij helpen u bij het vinden van scootmobiel dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

U kunt u op een scootmobiel oriënteren in onze online webwinkel of een bezoek brengen aan onze vestiging in Amersfoort. Wij beantwoorden al uw vragen, geven gedegen en eerlijk advies en gaan samen met u op zoek naar het product dat het beste bij u past!

Scootplaza Amersfoort: voor alle soorten hulpmiddelen bij mobiliteit, zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen en andere zorghulpmiddelen.