Mobiliteitstrainer

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Zoekt u een mobiliteitstrainer? Omdat u misschien want ouder bent en minder toe komt aan dagelijkse beweging? Of bent u juist hartstikke fit en zoekt u een manier om dat zo te houden? Wellicht is het handig om uw lichaam een handje te helpen. Gelukkig zijn er vandaag de dag verschillende manieren waarop dit goed mogelijk is, zelfs wanneer u thuis op de bank zit, op een luie stoel zit, of als u achter uw bureau zit. Wij van Scootplaza vinden uw mobiliteit natuurlijk erg belangrijk, wij bieden daarom graag betaalbare mobiliteitsoplossingen met bijvoorbeeld de Mobiliteitstrainer.

Mobiliteitstrainer - Ga voor een pedaaltrainer

Voor een mobiliteitstrainer zijn veel verschillende modellen in de omloop, hiervan is de pedaaltrainer misschien wel één van de effectiefste. Een pedaaltrainer is een mobiliteitstrainer die uiterst effectief is doordat hij altijd en overal te gebruiken is. Het is eigenlijk een heel eenvoudig concept, het is namelijk een trainingsapparaat waar twee pedalen op zijn bevestigd. U kunt dit apparaat eenvoudig op de grond zetten onder uw bank, bureau of stoel. Door een fietsende beweging te maken met uw benen kunt u vervolgens op eenvoudige wijze uw beenspieren trainen. Het is echter niet alleen mogelijk om uw beenspieren te trainen, u kunt ook uw armspieren trainen met deze mobiliteitstrainer. Vanzelfsprekend gebruikt u dan uw armen om de fietsende beweging te maken in plaats van uw beenspieren.

De voordelen van een mobiliteitstrainer

De mobiliteitstrainer die wij momenteel aanbieden bij Scootplaza is een pedaaltrainer/fietstrainer. Het voordeel van deze mobiliteitstrainer is natuurlijk vooral dat u aan uw conditie kunt werken zonder dat u hiervoor het huis uit hoeft. Sterker nog, u hoeft eigenlijk niet eens van de bank af te komen om toch goed bezig te zijn voor uzelf en uw lichaam. De voordelen die dit met zich meebrengen zijn niet klein. Zo draagt een betere conditie bij aan een beter concentratievermogen, diepere slaap, verminderde kans op blessures en hogere stressbestendigheid. Daarnaast is deze mobiliteitstrainer een relatief goedkoop product. De meeste fitnessproducten kosten u gauw honderden euro’s en werken even goed of zelfs minder goed dan deze pedaaltrainer. Verder is dit apparaat zeer goed handelbaar, het is een relatief klein apparaat die u eenvoudig op kunt bergen wanneer u hem niet gebruikt, bijvoorbeeld onder uw bed of in een kast.

De service van Scootplaza

Bent u van plan om een mobiliteitstrainer aan te schaffen voor uzelf of voor iemand anders? Bent u er nog onzeker over of heeft u nog prangende vragen? Schroom dan niet en kom gerust eens langs bij onze showroom in Amersfoort of pak de telefoon en bel ons. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast voorzien wij u uiteraard van deskundig advies over de aanschaf van uw mobiliteitstrainer. Wij van Scootplaza willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u besloten een mobiliteitstrainer aan te schaffen? Dan kunnen wij uw bestelling natuurlijk bij u thuis afleveren. Wilt u de mobiliteitstrainer liever zelf ophalen? Dan bent u van harte welkom om deze op te halen bij onze showroom in Amersfoort.