Scootmobiel Mand

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Pride Victory Mand
Pride Victory Mand
€99,00
Scootmobiel Koffer
Scootmobiel Koffer
€149,00

Scootmobiel mand

Een scootmobiel kan niet zonder een goede en stevige scootmobiel mand. Niet alleen om alles makkelijk te vervoeren, maar ook voor uw eigen veiligheid. U kunt rustig uw handen aan het stuur houden terwijl uw boodschappen veilig in de mand liggen. U hoeft dus niet bang te zijn om met uw boodschappen in de hand onveilig over straat te rijden. Daarnaast is het ook voor korte tripjes natuurlijk erg gemakkelijk om uw bagage of handtas op te bergen in de scootmobiel mand.

Een scootmobiel mand is er in verschillende soorten en maten. Voor iedereen is er wel een geschikte scootmobiel mand te vinden bij ScootPlaza. Het is mogelijk om een scootmobiel mand voorop de scootmobiel te plaatsen, maar het is ook mogelijk om een scootmobiel mand achterop te plaatsen.

Wij van Scootplaza bieden u onder andere de manden van Pride aan. De Modellen Pride GoGo Elite,  Pride XL en de grotere variant de Shopping Basket zijn allen makkelijk te bevestigen. De manden zijn geschikt voor de volgende scootmobielen:

Pride XL 130
Pride XL 140
Pride GoGo Elite Traveller Plus 3
Pride GoGo Elite Traveller Plus 4
Pride GoGo Elite Traveller 3
Pride GoGo Elite Traveller 4

De Shopping Basket is de grootste in zijn soort, u kunt al uw boodschappen gemakkelijk in de mand leggen tijdens het winkelen in deze ruime scootmobiel mand.  Wat tevens een voordeel is, is dat deze ruime scootmobiel mand makkelijk afneembaar is.

Scootmobiel koffers

Naast een scootmobiel mand is er ook een andere goede optie voor het vervoeren van spullen op uw scootmobiel. Er bestaan namelijk ook speciale scootmobiel koffers om achterop de scootmobiel te plaatsen. Deze koffers zijn afsluitbaar en erg stevig. Aangezien de koffers makkelijk af te sluiten zijn, kunt u al uw spullen veilig in de koffer laten, mocht u uw scootmobiel even alleen moeten laten staan. Dit is een aanzienlijk voordeel van een scootmobiel koffer ten opzichte van een scootmobiel mand.

De service van Scootplaza 

Bent u van plan een scootmobiel mand aan te schaffen, maar twijfelt u nog over het model of heeft u andere vragen? Dan bent u van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Amersfoort. Hier helpen wij u graag verder met al uw vragen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw vragen telefonisch te stellen. Wij staan u ook hier graag te woord en helpen u met al uw vragen over uw nieuwe scootmobiel mand.