Scootmobiel Accessoires

Filters
18 ProductenPagina 1 van 1
Displaybeschermer
Displaybeschermer
€24,95
ATTO Telefoonhouder
ATTO Telefoonhouder
€35,00
Rugleuningtas
Rugleuningtas
€39,95
Scootmobieltas
Scootmobieltas
€39,95
ATTO Stokhouders
ATTO Stokhouders
€65,00
Scootmobiel Stokhouder
Scootmobiel Stokhouder
€69,00
Scootmobiel Hoes
Scootmobiel Hoes
€89,95
Luggie Reistas
-34%
Luggie Reistas
€149,00 €99,00
ATTO Gewatteerd Kussen
ATTO Gewatteerd Kussen
€109,00
ATTO Linkerhandbediening
ATTO Linkerhandbediening
€145,00
Scootmobiel Koffer
Scootmobiel Koffer
€149,00
ATTO Carryall And Cushion
ATTO Carryall And Cushion
€159,00
ATTO Rugzak
ATTO Rugzak
€199,00
ATTO Flight Kit
ATTO Flight Kit
€299,00
ATTO Armsteunen
ATTO Armsteunen
€350,00
Movo  Scootmobiel Overkapping
Movo Scootmobiel Overkapping
€695,00

Scootmobiel accessoires, maakt uw scootmobiel compleet

U hebt eindelijk de perfecte scootmobiel gevonden en wilt deze nu optimaal gaan gebruiken? Scootmobiel accessoires kunnen dan een goede toevoeging zijn om u hierbij te helpen. Bij Scootplaza hebben wij een ruim en divers assortiment vol scootmobiel accessoires. Al onze producten zijn speciaal zo ontworpen om u te ondersteunen in het maximaal gebruik van uw scootmobiel. Dit kan bijdragen aan net dat beetje extra gebruiksgemak om uw zelfstandigheid positief te beïnvloeden. Zodat u ook weer zelfstandig en lekker naar buiten kunt, ongeacht het weer, om zelfs nog even snel boodschappen te halen.

Grote diversiteit aan producten

Een aantal voorbeelden van onze scootmobiel accessoires zijn bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan fleece gevoerde voetenzakken, poncho’s, stokhouders, topkoffers, manden, windschermen, oprijplaten en luchtbanden. Maar om echt te ervaren welke producten voor u persoonlijk het beste geschikt zijn adviseren wij om (samen met uw scootmobiel) naar Scootplaza in Amersfoort te komen. Zo kunt u rustig alle verschillende mogelijkheden komen testen onder begeleiding en advies van onze vakkundige specialisten.

Geen wind in uw gezicht

Heerlijk rijden met de scootmobiel? Met een windscherm heeft u geen wind in het gezicht wat wilt u nog meer? Het Scootmobiel windscherm van Scootplaza is van zeer degelijke stevige kwaliteit.
Het windscherm past op elke scootmobiel met buis stuur van circa 22 millimeter. Met een zeer stevige montage, zijn de windschermen zeer geschikt voor de grotere en snelle scootmobielen.

Oprijplaten voor meer gebruiksvriendelijkheid

Het is natuurlijk erg vervelend als u belemmerd wordt in uw al beperkte zelfstandigheid en mobiliteit. Heeft u thuis of wellicht op uw werk last van een drempels waarbij u altijd geholpen moet worden door een ander om naar binnen of buiten te kunnen rijden? Dan is een oprijplaat een zeer handige scootmobiel accessoires om u te helpen. Ook hier zijn diverse varianten van verkrijgbaar bij Scootplaza. Zo zijn er aluminium oprijplaten, maar ook opvouwbare varianten. Door de aluminiumconstructie zijn ze ook nog eens licht van gewicht. Hierbij worden drempels tot een hoogte van ongeveer 20 centimeter weer probleemloos en toegankelijk voor iedereen. Geschikt voor rolstoelen, rollators, scootmobielen en flightcases

Net wat extra comfort tijdens de koude dagen? 

Vindt u het eigenlijk wat te koud om naar buiten te gaan? Dan hebben wij nog een scootmobiel accessoires die een perfecte toevoeging voor u kan zijn! Een fleece gevoerde voetenzak zal u heerlijk warm houden tegen kouden wind, maar deze houdt uw benen ook droog doormiddel van de 100% waterafstotende polyester met PVC coating en rits. De voetenzak is gegarandeerd geschikt voor iedereen en voornamelijk in de winter het perfecte scootmobiel accessoires om uw onderlichaam warm te houden, zo kunt u altijd nog even lekker naar buiten.

Neem contact op met Scootplaza

Weet u al precies welke scootmobiel accessoires u wilt hebben? Of ontvangt u gewoon graag nog wat extra informatie? Kom gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.