Elektrische Rolstoel Tweedehands

Elektrische rolstoel tweedehands of nieuw kopen?

Bent u opzoek naar een elektrische rolstoel, tweedehands of toch nieuw? Vraagt u zich af wat het beste alternatief voor u is? Dan bent u bij Scootplaza precies aan het juiste adres. Voor alle budgetten hebben wij een passende en geschikte oplossing. Wij verkopen namelijk zowel elektrische rolstoelen tweedehands als helemaal nieuw. Samen met onze vakkundige specialisten kunnen wij u altijd van het beste en natuurlijk persoonlijk advies voorzien.

Verschillende elektrische modellen

Het assortiment is bij Scootplaza groot en divers. Als het nu gaat om het kiezen uit een nieuw model of een elektrische rolstoel tweedehands, bij ons kunt u altijd terecht. Voordat u een keus kunt maken uit alle beschikbare modellen, is het belangrijk om al enigszins te weten waar u de rolstoel voor wilt gebruiken. Met behulp van een goede inventarisatie zullen er namelijk al een groot aantal opties kunnen worden uitgesloten. Wanneer u vooraf een inventarisatie gaat maken, is het raadzaam om goed te kijken naar de dagelijkse bezigheden waarbij de stoel u zal moeten gaan ondersteunen. Zo kunt u snel en inzichtelijk een checklist maken met kwaliteiten waar de beste stoel voor u aan zal moeten voldoen. Zo kan er ook makkelijker gekeken worden of u beter een elektrische rolstoel tweedehands of nieuw kunt kopen.

Mocht het lastig zijn om vooraf al helemaal te bepalen waar u allemaal aan moet denken, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Onder begeleiding van onze specialisten zullen altijd duidelijke richtlijnen geformuleerd kunnen worden. Zo bent u er zeker van dat u altijd het maximale uit uw nieuwe of tweedehands rolstoel zult kunnen halen na de aanschaf.

Binnen, buiten of overal gebruiken?

Elektrische rolstoelen die voor binnen bedoeld zijn, zijn lichter en wendbaarder. Hier is het namelijk belangrijk dat er makkelijk langs meubels of andere objecten gemanoeuvreerd kan worden. Om dit te bereiken zijn de elektrische rolstoelen iets kleiner en hebben ze meestal vier kleinere wielen, dit resulteert in een zeer compacte draaicirkel en zullen ze binnen de meeste woningen probleemloos gehanteerd kunnen worden. Ze zijn ook nog eens makkelijk met één hand te bedienen en kunnen simpel gedemonteerd worden om bijvoorbeeld in een auto getransporteerd te worden.

Het verschil met elektrische rolstoelen voor buiten is dat zij een grotere accu hebben en u er dus langer plezier van kunt hebben zonder tussentijds te moet opladen. Door het verschil in wielgrootte ligt hij steviger en stabieler op de weg. De betere vering vangen de hobbels en kuilen voor u op. Deze elektrische rolstoelen hebben niet vier, maar zes wielen en ook de zitting is aangepast op langere ritten.

Elektrische rolstoelen en transport?

Elektrische rolstoelen kunt u meenemen in praktisch elke auto. Sommige elektrische rolstoelen kunt u gemakkelijk demonteren om vervolgens in delen in uw auto te leggen. Andere modellen kunt u gedeeltelijk demonteren. U haalt onderdelen makkelijk los, maar het wielgedeelte rijdt u met een oprijplaat de auto in. Afhankelijk van de grootte en het type auto is het verstandig om wellicht voor een opvouwbaar model elektrische rolstoel tweedehands te kiezen. Weet u niet goed welke elektrische rolstoel het beste bij uw auto past? Neem dan gerust contact op met Scootplaza of kom gerust eens langs. 

Contact met Scootplaza

Bent u op zoek naar een specifiek model of heeft u een rolstoel gezien op onze website waarin u geïnteresseerd bent? Neemt u dan gerust contact met ons op, om met een van onze deskundige adviseurs te spreken. En wist u dat wij ook ruim 250 gebruikte modellen in onze webwinkel hebben?  Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »