Heavy duty Rolstoelen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Drive  Heavy Duty Rolstoel
Drive Heavy Duty Rolstoel
€299,00
Drive  Sentra XL Rolstoel
Drive Sentra XL Rolstoel
€299,00
Plaza  XL Rolstoel
INCL GRATIS ZITKUSSEN
Plaza XL Rolstoel
€349,00
Drive  Sentra XXL Rolstoel
-29%
Drive Sentra XXL Rolstoel
€495,00 €349,00
Drive  Rotec XL Rolstoel
Drive Rotec XL Rolstoel
€649,00

Heavy Duty Rolstoelen – Extra sterk

Bent u opzoek naar een extra stevige rolstoel? Kom dan naar Scootplaza. Wij verkopen namelijk de Heavy Duty rolstoelen, dit model is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gebruikers gewicht tot 170 kg. De Heavy Duty rolstoelen zijn super licht van gewicht en beschikken over alle verstel mogelijkheden die u tegenwoordig van de moderne rolstoelen mag verwachten. Een populair merk onder dit type stoel is B&B, daarom vindt u de complete lijn van B&B in ons assortiment. Deze sterke en betrouwbare Heavy Duty rolstoelen hebben uitmuntende rijeigenschappen en combineren optimale wendbaarheid met uitstekende prestaties voor buiten. Zo vindt u zonder twijfel zeker een model dat perfect bij u past. Bij Scootplaza zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar met altijd een meer dan uitstekende service. 

Eigenschappen opgesomd

Dit sterke model is groter dan het standaard formaat rolstoel, echter is dit model makkelijker te vervoeren dan u misschien vooraf zal denken. De Heavy Duty rolstoelen beschikken namelijk over speciaal ontwikkelde afneembare achterwielen. Met behulp van dit quick release mechanische, heeft u binnen een handomdraai de achterwielen gedemonteerd. Dit zelfde geldt voor de armleggers en de beensteunen. Deze kunnen eenvoudig worden gedemonteerd of simpelweg worden ingeklapt.

De armleggers van de Heavy Duty rolstoelen zijn compleet in hoogte verstelbaar. Met een simpele druk op de knop kunnen de armleggers ook in diepte worden versteld. Dit zelfde geldt voor de duwgrepen van de eventuele begeleider, ook deze zijn makkelijk in hoogte te verstellen. Dit resulteert in het kunnen creëren van een comfortabele en zo min mogelijk belastende houding. Dit zorgt dan ook voor een rolstoel die zeer gebruiksvriendelijk is.

De voetplaten zijn uiteraard ook in hoek en lengte te verstellen, zodat een optimaal comfortabele zit bewerkstelligt kan worden bij iedere gebruiker. Ook de beenstukken kunnen makkelijk gedemonteerd of weg gezwenkt worden. De zitbreedte van de stoel zelf bedraagt 55cm.

De Heavy Duty rolstoelen wegen zonder wielen en beensteunen slechts 11 kg. Dit gewicht zorgt ervoor dat deze krachtpatser nog altijd makkelijk op te tillen is om bijvoorbeeld in een kofferbak te kunnen leggen. Volledig intact is het gewicht van dit model 16,9 kg.

Vergoeding vanuit PGB

Sinds 2007 is er de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Deze wet heeft als doel om mensen met een beperking weer zo snel mogelijk deel te kunnen laten nemen aan de samenleving. U kunt in het kader van de WMO een Persoonsgebonden Budget (PGB) aanvragen bij het loket van de WMO in het gemeentehuis van uw woonplaats. Met het PGB kunt u zelf de zorg inkopen die u nodig heeft, zoals de Heavy Duty rolstoelen.

Eerst een keer uitproberen?

Natuurlijk kunt u altijd één van de Heavy Duty rolstoelen bij ons testen in onze winkel in Amersfoort. Onze vakkundige adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van een rolstoel die geheel aan uw eisen en wensen voldoet en kunnen u van alle gemakken voorzien.

Contact met Scootplaza

Bent u op zoek naar een specifieke rolstoel of heeft u een rolstoel gezien op onze website waarin u geïnteresseerd bent? Neemt u dan gerust contact met ons op, om met een van onze deskundige adviseurs te spreken. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.