Transport Rolstoelen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Transport Rolstoel Plaza PL2
-16% INCL GRATIS ZITKUSSEN
Transport Rolstoel Plaza PL2
€189,00 €159,00
Excel AccessTransport Rolstoel
-15%
Excel AccessTransport Rolstoel
€269,00 €229,00
     Vermeiren Bobby Rolstoel
INCL GRATIS ZITKUSSEN
Vermeiren Bobby Rolstoel
€249,00
Rolstoel Excel 9.9
-14%
Rolstoel Excel 9.9
€349,00 €299,00
Excel 9.9 Transport Rolstoel
-14%
Excel 9.9 Transport Rolstoel
€349,00 €299,00

Transport rolstoelen, wanneer geschikt voor u?

Twijfelt u tussen transport rolstoelen of andere modellen? Transport rolstoelen zijn uitermate geschikt in bijvoorbeeld zorginstellingen waarbij de stoel geduwd wordt door een begeleider of verzorger in plaats van de patiënt zelf. Transport rolstoelen kunnen namelijk niet zelfstandig door de gebruiker zelf gebruikt worden, dit omdat transport rolstoelen enkel over kleine wielen beschikken. De grote achterwielen ontbreken, hierdoor kan de gebruiker zich zelf niet voortduwen. Wanneer u opzoekt bent naar een rolstoel voor meer zelfstandigheid is dit geen geschikt model. Deze modellen zijn er om begeleiders van meer controle en wendbaarheid te voorzien tijdens het transport.

Een aantal voordelen en eigenschappen op een rij

Ook transport rolstoelen zijn in diverse modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. Het kan namelijk zo zijn dat een specifiek model meer geschikt is voor binnen gebruik, of  juist voor hobbelige of misschien wel gladde ondergronden. Om exact te achterhalen welk model het meest geschikt is voor u uit alle verkrijgbare transport rolstoelen, adviseren wij u om contact op te namen met onze specialisten bij Scootplaza.

Ook kunt u gerust een keer langs komen voor advies en het testen van de diverse beschikbare modellen bij onze showroom in Amersfoort. Dit uiteraard geheel onder begeleiding van onze vakkundige adviseurs Scootplaza heeft namelijk een zeer ruim en uitgebreid assortiment op voorraad. Zo kunnen wij samen altijd uit alle beschikbare en verschillende rolstoelen dat perfecte model vinden dat volledig aansluit aan uw wensen en eisen.

Een aantal voordelen en eigenschappen waarover de transport rolstoelen van Scootplaza kunnen beschikken zijn bijvoorbeeld als volgt:

  • Een comfortabele zit
  • De mogelijkheid tot bekleding op het zit- en rugvlak
  • Lekvrije wielen
  • De achterwielen zijn voorzien van een parkeerremmen
  • Verstelbare voetsteunen
  • Inklapbaar of opvouwbaar frame

Bij Scootplaza verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte transport rolstoelen. Ongeacht het budget is er dan ook altijd wel een geschikt model bij ons te vinden.

TIP: PGB voor rolstoelen

Sinds 2007 is er de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Deze wet heeft als doel om mensen met een beperking weer zo snel mogelijk deel te kunnen laten nemen aan de samenleving. De wet wordt uitgevoerd door gemeenten in Nederland. U kunt in het kader van de WMO een Persoonsgebonden Budget (PGB) aanvragen bij het loket van de WMO in het gemeentehuis van uw woonplaats. U wordt uitgenodigd voor een gesprek en op basis daarvan zal de gemeentemedewerker u een indicatie voor een Persoonsgebonden Budget (PGB) verstrekken of niet. Dit gebeurt schriftelijk. Met het PGB kunt u zelf de zorg inkopen die u nodig heeft, zoals transport rolstoelen. De transport rolstoelen wordt namelijk vergoed vanuit de WMO.

Neem contact op met Scootplaza

Bent u op zoek naar een specifieke rolstoel of heeft u een rolstoel gezien op onze website waarin u geïnteresseerd bent? Neemt u dan gerust contact met ons op, om met een van onze deskundige adviseurs te spreken. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.