Hoog laag bed

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
     Vermeiren Luna Basic 2 Hoog Laag Bed
INC. BEDPAPEGAAI
     Vermeiren Luna Hoog Laag Bed
INC. BEDPAPEGAAI
Vermeiren Luna Hoog Laag Bed
€1.395,00
     Vermeiren Illico Hoog Laag Bed
Vermeiren Illico Hoog Laag Bed
€1.799,00
     Vermeiren Alois Hoog Laag Bed
INC. BEDPAPEGAAI
Vermeiren Alois Hoog Laag Bed
€2.195,00

We krijgen vaak de vraag wat nu eigenlijk precies een hoog laag bed is, en wanneer het verstandig is om voor een bed als deze te kiezen. Daarom zullen we een aantal punten voor u op een rij zetten en hierin het een en ander verduidelijken. Welke factoren zijn nu namelijk belangrijk om rekening mee te houden? En hoe kan ik dit voor mijzelf het beste bepalen?

Hoog laag bed kopen

Heeft u zorg op bed nodig? Of bent u op zoek naar een bed voor iemand die zorg op bed nodig heeft? Dan kunt u het beste een hoog laag bed kopen, ook wel beter bekend als een verpleegbed. De woorden verklappen het eigenlijk al, deze bedden zijn in hoogte verstelbaar. U kunt het bed makkelijk verhogen en verlagen met behulp van een afstandsbediening. Deze bedden staan geheel in het teken van het gebruiksgemak om het voor u zo gebruiksvriendelijk te houden. Dat wil zeggen dat er zo veel mogelijk werk en moeite uit handen zal worden genomen. Geen zware hendels bedienen voor het verstellen van het bed, maar alles met een simpele druk op de knop.

Ontdek de juiste hoogte

De verzorger kan bij een hoog laag bed de hoogte aanpassen tot de juiste werkhoogte, waardoor onnodige blessures verleden tijd zijn en zware handelingen vanuit een verkeerde hoogte zo verleden tijd zijn. Een groot voordeel van een hoog laag bed is dus dat het verzorgen op bed gemakkelijker wordt voor zowel de verzorger als de patiënt. Ook zorgen de hoog laag bedden ervoor dat u gewoon uw voeten op de grond kunt zetten bij het uitstappen op een hoogte die perfect bij u past. Waar traditionele bedden vaak een lage uitstap hebben waardoor er vanuit een hurk positie uitgestapt moet worden. Kunt u nu met vrijwel gestrekte benen uw voeten op de grond plaatsen. U stapt dus eenvoudig uw bed in en uit met de hoog laag bedden en stelt daarna weer makkelijk de gewenste hoogte in om op te liggen!

Wordt een hoog laag bed vergoed?

Hulpmiddelen zoals een hoog laag bed worden vaak gewoon of gedeeltelijk vergoed. Het is wel belangrijk dat u dan een diagnose voor pleegzorg heeft. De vergoeding kan afhankelijk zijn van de periode dat u het bed nodig heeft. Om misverstanden te voorkomen, raden wij u aan om allereerst contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij zullen u alle voorwaarden die voor u van toepassing zijn precies kunnen toelichten.

Voor iedereen beschikbaar!

Een in hoogte verstelbaar bed is niet alleen voor de mensen die zorg nodig hebben op bed, maar iedereen zou hier gebruik van kunnen maken. Een verstelbaar bed kopen heeft ook nog andere voordelen. U kunt het bed makkelijker opmaken dan een traditioneel bed, omdat het bed op de ideale werkhoogte gebracht kan worden. Stofzuigen onder het bed? Geen probleem! Verhoog het bed met de afstandsbediening en u kunt er bij met de stofzuiger.

Mocht u echter puur uit medische overweging geïnteresseerd zijn in de hoog laag bedden omdat u zelf bijvoorbeeld moeilijk kunt bewegen en dit wellicht pijn doet? Dat is het aanschaffen van een verstelbaar bed zeker goed om te overwegen. In deze gevallen is het namelijk extra belangrijk dat u probleem loos een goede houding aan kunt nemen. Onze hoog laag bedden stellen u namelijk in staat om meerdere segmenten van het bed afzonderlijk te laten bewegen en in te stellen. Zo kunt u afzonderlijk de rugleuning afstellen, maar kunt u ook bijvoorbeeld uw knieholtes of voeteneinde tot een voor u comfortabele hoogte instellen.

Een hoog laag bed kopen?

Hierboven kunt u ons aanbod hoog laag bedden vinden. U kunt bij ons ook terecht voor bijpassende matrassen. Waarom een in hoogte verstelbaar bed kopen bij Scootplaza.nl? Ten eerste kunt u eenvoudig en gemakkelijk met iDeal betalen. Een vertrouwde vorm van betalen voor uw online aankopen. Daarnaast wordt uw nieuwe comfortabele bed gratis thuisbezorgd bij een besteding boven de 50 euro. 

Voor meer informatie over deze gebruiksvriendelijke bedden? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

Vragen?

Mocht u toch nog vragen hebben of heel begrijpelijk graag hulp willen hebben bij het kiezen van een geschikt bed? Neemt u dan gerust contact op met de specialisten van Scootplaza of komt u dan gerust eens langs onze showroom in Amersfoort. Hier kunt u geheel vrijblijvend onze verschillende hoog laag bedden proberen en dan zullen wij al uw vragen behandelen om zo gezamenlijk het beste bed voor u te kunnen vinden. De maximale en minimale hoogte van de bedden kan namelijk afhankelijk van het model verschillen. Daarom is het raadzaam om eerst zeker te weten welke hoogtes voor u ideaal zijn.