Hulpmiddelen Badkamer

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1
Aquatec Pico Green Douchestoel - Douchekruk
-34%
Drive  DSF 130 Opvouwbare Douchestoel
-20%ONZE KEUZE
Drive DSF 130 Opvouwbare Douchestoel
€99,00 €79,00
Verrijdbare Toiletstoel / Postoel / Merrot
-31%
Verrijdbare Toiletstoel / Postoel / Merrot
€159,00 €109,00
Plaza  Douche  / Toiletstoel Met 4 Geremde Wielen
-15%
Drive  Douche/toiletstoel Aston
-10%
Drive Douche/toiletstoel Aston
€299,00 €269,00

Welke hulpmiddelen badkamer kunnen u helpen?

Hulpmiddelen badkamer nodig? Bij Scootplaza bent u aan het juiste adres.

Hulpmiddelen badkamer variëren van toiletverhogers, tot douchekrukken en opvouwbare douchestoelen, tot po stoelen en verrijdbare toiletstoelen. Er is vandaag de dag een grote verscheidenheid aan hulpmiddelen badkamer verkrijgbaar, met verschillende eigenschappen die kunnen helpen in de badkamer of op het toilet . Welke hulpmiddellen badkamer u precies nodig heeft is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Welke soort hulpmiddelen badkamer heeft u nodig?

Is uw toilet te laag en gaat het zitten en opstaan daardoor lastiger? Dan zou een toiletverhoger een geschikt hulpmiddel badkamer voor u zijn. De toiletverhoger  verhoogd uw wc bril met 10 cm, zodat het zitten en opstaan van het toilet een stuk gemakkelijker gaat worden. De toiletverhoger is universeel en past op iedere toiletzitting. Een deksel is optioneel verkrijgbaar. Aangezien de toiletverhogers gemaakt zijn van kunststof is het gemakkelijk om te reinigen en kunt u de verhoger ook makkelijk meenemen op bezoek of op vakantie.  

Heeft u moeite om een langere tijd te staan dan biedt een douchestoel of douchekruk de mogelijkheid om veilig zittend te douchen. Scootplaza heeft een grote verscheidenheid aan douchestoelen en douchekrukken. Een opvouwbare douchestoel is uitermate geschikt in kleine douchecabines of badkamers. Met de Trust Care douchekrukken kunt u veilig zittend douchen. De douchekrukken zijn in hoogte verstelbaar en eventueel met een handig mandje verkrijgbaar. De hulpmiddelen badkamer douchekrukken zijn uitgerust met rubberen doppen voor een optimale grip op de badkamervloer.

Een ander soort hulpmiddel badkamer is een  toiletstoel ook wel po stoel genoemd. Als het toilet ‘s-nachts moeilijk te bereiken is, dan biedt de toiletstoel of po stoel uitkomst. Scootplaza biedt verschillende toiletstoelen aan. Toiletstoelen met verstelbare poten en stevige armleggers zorgen voor extra comfort en stabiliteit tijdens het opstaan. Verrijdbare toiletstoelen zijn bij Scootplaza ook verkrijgbaar. Speciaal voor de zwaardere en grotere gebruiker heeft Heavy Duty een extra frame met een extra brede zitting ontwikkeld voor maximaal comfort.

Om veilig in bad te zitten heeft Scootplaza hulpmiddelen badkamer badzitjes en badplanken.

Een badzitje geeft u veiligheid in bad, waardoor u veilig in en uit bad kan stappen en u zittend in bad kan douchen. U kunt het badzitje eenvoudig op de rand van uw bad plaatsten. U draait de stoel naar u toe en gaat achterwaards over de badrand in de stoel zitten. U tilt u benen één voor één over de badrand terwijl u de stoel draait. Met een hendel aan de zijkant kunt u de stoel in de gewenste positie zetten.

De badplank biedt comfort, veiligheid en stabiliteit in de badkamer en is een ideaal hulpmiddel badkamer. Deze badplank legt u eenvoudig over het bad. U kunt veilig zitten terwijl u zich afspoeld.

Het aanbod hulpmiddelen badkamer bij Scootplaza

Naast scootmobielen, rollators en rolstoelen bieden we bij Scootplaza diverse hulpmiddelen badkamer aan. Op deze pagina vindt u ons uitgebreide aanbod aan hulpmiddelen badkamer. Heeft u een product gezien in onze webshop? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 033-4555444 of stuur een mail. U bent ook welkom in onze showroom in Amersfoort.