Duwondersteuning Rolstoel

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Duwondersteuning rolstoel,

Een kleine aanpassing met wellicht een zeer grote impact. Dat is de duwondersteuning rolstoel van Scootplaza. De perfecte oplossing voor wanneer uw rolstoelduwer moeite heeft met langdurig duwen of wanneer het voor uzelf net iets te zwaar is om eigenhandig van a naar b te kunnen komen met uw rolstoel. Deze elektrische rolstoel ondersteuning is makkelijk in gebruik, zeer compact en ook nog zo licht in gewicht dat hij overal mee naartoe genomen kan worden. Het geheel systeem weegt namelijk slechts zo’n 13kg en kan probleemloos tot 135kg ondersteunen. Wanneer het totale gebruikersgewicht inclusief de rolstoel hier boven komt, zal de snelheid echter wel beïnvloed worden. De maximale snelheid die op de duwhulp ingesteld kan worden is 5,5 km/u. De duwondersteuning rolstoel is een kleine oplossing die u weer van veel extra vrijheid kan voorzien!

Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go

Een veel gebruikt model bij Scootplaza is de Duwondersteuning Rolstoel Click ’n Go. Deze elektrische rolstoel ondersteuning is makkelijk te gebruiken. Dit gaat heel eenvoudig via het bedieningspaneel dat bij het duwhandvat gemonteerd zit.

De hulp motor van de Duwondersteuning Rolstoel Click ’n Go biedt ondersteuning bij het vooruit en achteruit rijden. De gewenste snelheid is met een simpele draai zo ingesteld. Dit kan geheel naar wens met de draaiknop die op het bedieningspaneel aanwezig is. Hier maakt het niet uit u links of rechts handig bent, het bedieningspaneel is namelijk geschikt om zowel links als recht gemonteerd te worden. Voor dat de Duwondersteuning Rolstoel Click ’n Go bevestigd kan worden, is het nodig om eenmalig de bevestigingsbeugels te plaatsen op het frame onder het zitvlak. Dit kunt u gerust zelf monteren wanneer u beschikt over enige technische kennis en wanneer u met gereedschap overweg kunt. Het aansluiten van de duwhulp is makkelijk en snel te doen. U plaatst de horizontale buis in de bevestigingsbeugels en sluit de stekker van de motor aan op het bedieningspaneel. Wanneer u honderdprocent zeker wilt zijn dat dit allemaal optimaal ingesteld en bevestigd is, kunt u dit in de werkplaats van Scootplaza professioneel laten bevestigen. Zo bent u er ten alle tijden van verzekerd dat de elektrische duwondersteuning optimaal werkt en de Duwondersteuning Rolstoel Click ’n Go dan helemaal klaar voor gebruik is!

Rolstoel accessoires, maak uw rolstoel compleet

U hebt eindelijk de perfecte rolstoel gevonden en wilt deze nu optimaal gaan gebruiken? Rolstoel accessoires kunnen dan een goede toevoeging zijn om u hierbij te helpen. Bij Scootplaza hebben wij een ruim en divers assortiment vol rolstoel accessoires. Al onze producten zijn speciaal zo ontworpen om u te ondersteunen in het maximaal gebruik van uw rolstoel. Dit kan bijdragen aan net dat beetje extra gebruiksgemak om uw zelfstandigheid positief te beïnvloeden. Zodat u ook weer zelfstandig en lekker naar buiten kunt, ongeacht het weer, om zelfs nog even snel boodschappen te halen. 

Grote diversiteit aan producten

Een aantal voorbeelden van onze rolstoel accessoires zijn bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan beensteunen, anti-kiepwielen, regenkleding, tassen en kussens. Maar om echt te ervaren welke producten voor u persoonlijk het beste geschikt zijn adviseren wij om (samen met uw rolstoel) naar Scootplaza in Amersfoort te komen. Zo kunt u rustig alle verschillende mogelijkheden komen testen onder begeleiding en advies van onze vakkundige specialisten.

Beensteunen voor extra comfort

Een van de meest populaire rolstoel accessoires onder de klanten van Scootplaza zijn de verstelbare beensteunen. De steunen zijn volledig naar uw eigen persoonlijke voorkeuren af te stellen. Zo kunt u de stand van de beensteunen in hoogte en lengte verstellen afhankelijk van uw eigen lengte en behoeftes. De ondersteuning is gemakkelijk te bevestigen en licht van gewicht.

Oprijplaten voor meer gebruiksvriendelijkheid

Het is natuurlijk erg vervelend als u belemmerd wordt in uw al beperkte zelfstandigheid en mobiliteit. Heeft u thuis of wellicht op uw werk last van een drempels waarbij u altijd geholpen moet worden door een ander om naar binnen of buiten te kunnen rijden? Dan is een oprijplaat een zeer handige rolstoel accessoires om u te helpen. Ook hier zijn diverse varianten van verkrijgbaar bij Scootplaza. Zo zijn er aluminium oprijplaten, maar ook opvouwbare varianten. Door de aluminiumconstructie zijn ze ook nog eens licht van gewicht. Hierbij worden drempels tot een hoogte van ongeveer 20 centimeter weer probleemloos en toegankelijk voor iedereen. Geschikt voor rolstoelen, rollators, scooters en flightcases

Net wat extra comfort tijdens de koude dagen? 

Vindt u het eigenlijk wat te koud om naar buiten te gaan? Dan hebben wij nog een rolstoel accessoires die een perfecte toevoeging voor u kan zijn! Een fleece gevoerde voetenzak zal u heerlijk warm houden tegen kouden wind, maar deze houdt uw benen ook droog doormiddel van de 100% waterafstotende polyester met PVC coating en rits. De voetenzak is gegarandeerd geschikt voor iedereen en voornamelijk in de winter het perfecte rolstoel accessoires om uw onderlichaam warm te houden, zo kunt u altijd nog even lekker naar buiten.

Neem contact op met Scootplaza

Weet u al precies welke accessoires u wilt hebben? Of ontvangt u gewoon graag nog wat extra informatie? Kom gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.