Rollator Accessoires

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1
Rollatortas
Rollatortas
€19,95
Plaza Lite Opbergtas
Plaza Lite Opbergtas
€29,95
Topro Troja 2G Stokhouder
Topro Troja 2G Stokhouder
€29,95
Topro Troja 5G Stokhouder
Topro Troja 5G Stokhouder
€29,95
Topro Olympos ATR Rugsteun
Topro Olympos ATR Rugsteun
€39,95
Topro Rugsteun Troja 2G
Topro Rugsteun Troja 2G
€39,95
Topro Olympos ATR Dienblad
Topro Olympos ATR Dienblad
€49,95
Dietz Taima XC Rugband
Dietz Taima XC Rugband
€59,00

Rollator accessoires, om uw rollator compleet te maken

Eindelijk heeft u een rollator gevonden en natuurlijk bent u van plan om hier volop gebruik van te gaan maken. Wat dan nog goed is om te overwegen, zijn rollator accessoires. Deze kunnen u helpen om nog net even dat beetje extra rendement uit uw aanschaf te halen en om uw zelfstandigheid positief te beïnvloeden. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment vol met rollator accessoires. Al onze producten zijn speciaal ontworpen en geselecteerd om u te ondersteunen in het maximaal gebruiken van uw rollator.

Grote diversiteit aan accessoires

Een aantal voorbeelden van onze rollator accessoires zijn diverse soorten tassen, dienbladen en boodschappenmandjes. Om echt te ervaren welke rollator accessoires voor u persoonlijk het beste in aanmerking komen, adviseren wij u om (samen met uw rollator) naar Scootplaza te komen. Dan kunt u namelijk in alle rust de verschillende producten testen onder begeleiding en advies van onze vakkundige specialisten. Zo hopen wij u te kunnen helpen om ongeacht uw activiteiten, uw zelfstandigheid te kunnen vergroten voor een verbetering van uw levenskwaliteit.

Handigheden voor uw boodschappen

Rollator accessoires kunnen erg verschillend zijn, maar het doel is allemaal gelijk. U ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Een populair artikel hiervan zijn de diverse boodschappen mandjes of netjes. Zo kunt u een boodschappen netje makkelijk aan uw rollator hangen om tijdens het winkelen uw boodschappen in te leggen. Zo hoeft u geen tas mee te nemen of gebruikt te maken Er zitten twee handvatten aan het netje en deze kan tot circa 5 kilo aan boodschappen dragen. Deze netjes of mandjes zijn in combinatie met verschillende modellen te gebruiken, om zeker te weten dat u het goede model heeft kunt u gerust even contact opnemen.

Oprijplaten voor meer gebruiksvriendelijkheid

Wanneer u al enigszins beperkt bent in uw mobiliteit en zelfstandigheid, is het natuurlijk erg vervelend wanneer u hier ook nog eens in belemmerd wordt. Misschien heeft u thuis of op uw werk last van drempels waardoor u genoodzaakt bent om anderen om assistentie te vragen bij het naar binnen of buiten treden van een gebouw. In zo’n geval kan een oprijplaat een zeer handige rollator accessoires zijn om u te helpen. Ook hier zijn diverse varianten van verkrijgbaar bij Scootplaza. Zo zijn er aluminium oprijplaten, maar ook opvouwbare varianten. Door de aluminiumconstructie zijn ze ook nog eens licht van gewicht. Hierbij worden drempels tot een hoogte van ongeveer 20 centimeter weer probleemloos en toegankelijk voor iedereen. Deze oprijplaten zijn geschikt voor rolstoelen, rollators, en scooters.

Neem contact op met Scootplaza

Weet u al precies welke rollator accessoires u wilt hebben? Of ontvangt u gewoon graag nog wat extra informatie? Kom gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.