Binnenband scootmobiel

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Binnenband 2.50-8 lucht
Binnenband 2.50-8 lucht
€19,95
Binnenband 4.00-5 lucht
Binnenband 4.00-5 lucht
€19,95
Binnenband 3.00-8 lucht
Binnenband 3.00-8 lucht
€19,95

Een lekke band, wat nu?

U bent net op weg naar de supermarkt en merkt dat uw scootmobiel niet lekker rijdt, uw band is lek of versleten. Niets is vervelender om met uw scootmobiel een lekke band te krijgen. Zeker wanneer u afhankelijk bent van de scootmobiel wilt u natuurlijk niet lang wachten op een nieuwe binnenband scootmobiel.

Scootplaza biedt op haar website en in de showroom diverse binnenband scootmobiel aan. Binnenband scootmobiel zijn er in verschillende maten en beschikken over een haaks ventiel. Dit ventiel wijst naar buiten, zodat u er altijd bij kan om uw banden makkelijk op te pompen.   

Scootplaza biedt binnenband scootmobiel aan in verschillende maten. De bandenmaat van de scootmobiel kunt u terugvinden op de buitenband of in de handleiding van uw scootmobiel.

Voor de montage van de binnenband scootmobiel moeten eerst de wielen gedemonteerd worden. Aangezien de velgen uit twee delen bestaan, moet de velg uit elkaar gehaald worden. U kunt nu uw binnenband monteren. Natuurlijk kan Scootplaza u hiermee helpen.

De volgende binnenband scootmobiel heeft Scootplaza op voorraad:

  • Binnenband voor de Vision GT (voor)
  • Binnenband voor de Vision GT (achter)
  • Binnenband 2.50-8 lucht
  • Binnenband 3.00-8 lucht
  • Binnenband 4.00-5 lucht
  • Binnenband Pride XL 130
  • Binnenband Pride XL 140

Indien u een abonnement heeft op de pech onderweg service van Scootplaza,  kunt u contact opnemen met Scootplaza. Het alarmnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De medewerkers van de alarmdienst noteren waar u staat en zorgen ervoor dat u snel door het Scootplaza team wordt opgehaald en veilig en snel naar huis wordt gebracht.

Scootplaza  probeert het snel en vakkundig voor u op te lossen, zodat u weer zorgeloos en veilig op pad kunt. Tevens biedt Scootplaza onderhoud en service aan huis door hun eigen technische dienst en gespecialiseerde monteurs door heel Nederland. Als abonnee krijgt u een abonnementspas met alle belangrijke gegevens en het speciale alarmnummer. En voor abonnees repareert Scootplaza uw binnenband Scootmobiel snel en kosteloos.

Wilt u meer informatie over de binnenband scootmobiel bij Scootplaza?

Neem contact op met Scootplaza

Weet u al precies welke binnenband scootmobiel u nodig heeft? Of ontvangt u gewoon graag nog wat extra informatie? Kom gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.