Drempelhulp

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Drempelhulp Modulair
Drempelhulp Modulair
€0,00

Drempelhulp nodig? Bekijk ons ruime assortiment.

Het is natuurlijk erg vervelend als u belemmerd wordt in uw al beperkte zelfstandigheid en mobiliteit. Heeft u thuis of wellicht op uw werk last van een drempels waarbij u altijd geholpen moet worden door een ander om naar binnen of buiten te kunnen rijden? Dan is een drempelhulp zeer handig om u hierbij te helpen. Bij Scootplaza bieden wij u een ruim assortiment drempelhulpen aan. Zo zijn er bijvoorbeeld rubberen varianten, maar ook een aluminium drempelhulp behoort tot ons assortiment. Met behulp van een drempelhulp worden drempels tot een hoogte van ongeveer 30 centimeter weer probleemloos toegankelijk voor iedereen.

Drempelhulpen, verschillende soorten en maten

Wanneer u ervoor gekozen heeft om een drempelhulp aan te schaffen is het natuurlijk belangrijk om er één te kiezen die het beste bij u past. Zo zijn er verschillende soorten die ook allen een andere naam hebben. Hierbij kunt u denken aan drempelhulpen en oprijplaten. Hieronder leggen we in het kort uit wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen deze twee soorten.

Oprijplaten

Oprijplaten zijn een soort drempelhulpen die gemaakt zijn van een lichtgewicht aluminum. Deze oprijplaten bevatten een anti slip laag waardoor u minder snel uitglijdt. Oprijplaten zijn zeer geschikt voor rollators, rolstoelen en scootmobielen. Door gebruik te maken van een oprijplaat kunt u net wat makkelijker over een flinke drempel dan wanneer u deze oprijplaat niet gebruikt.

Drempelhulpen

Een drempelhulp is gemaakt van verschillende materialen. Zo bieden wij een drempelhulp van aluminium, maar ook van rubber. Een drempelhulp is bij uitstek geschikt voor de wat kleinere drempels van ongeveer 4cm. Afhankelijk van het model is het mogelijk om ook hogere drempels eenvoudig te beklimmen met een drempelhulp. De drempelhulpen zijn geschikt voor rollators, scootmobielen en rolstoelen.

Meer vrijheid door het gebruik van een drempelhulp

Het grootste voordeel van een drempelhulp is de vrijheid die u ermee krijgt. Omdat het voor u al lastig genoeg is om in en rond het huis te bewegen is het extra frustrerend als iets kleins als een drempel een onmogelijke hindernis blijkt. Een drempelhulp geeft u deze vrijheid terug. De energie die u bespaart doordat u niet meer moeizaam over de drempel klautert met uw rollator of rolstoel kunt u nu gebruiken voor leukere dingen!

De service van Scootplaza

Bent u van plan om een drempelhulp aan te schaffen? Bent u er nog onzeker over of heeft u nog prangende vragen? Schroom dan niet en kom gerust eens langs bij onze Showroom in Amersfoort of pak de telefoon en bel ons. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast voorzien wij u uiteraard van deskundig advies over de aanschaf van uw drempelhulp. Wij van Scootplaza willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u besloten een drempelhulp aan te schaffen? Dan kunnen wij uw bestelling natuurlijk bij u thuis afleveren. Wilt u de drempelhulp liever zelf ophalen? Dan bent u van harte welkom om deze op te halen bij onze showroom in Amersfoort.