Opvouwbare Scootmobiel Nieuw

Filters
36 ProductenPagina 1 van 2
     Pride Go Go E Scootmobiel opvouwbaar
-25% IN 3 KLEUREN
Pride Go Go E Scootmobiel opvouwbaar
€1.199,00 €899,00
Shoprider TE-SL4 Scootmobiel opvouwbaar
-17%
Shoprider TE-SL4 Scootmobiel opvouwbaar
€1.195,00 €995,00
Drive  Scout Raven Scootmobiel opvouwbaar
-12%
Drive Scout Raven Scootmobiel opvouwbaar
€1.195,00 €1.049,00
Scootmobiel Plaza Elite opvouwbaar
-14% MET LUCHTBANDEN
Scootmobiel Plaza Elite opvouwbaar
€1.395,00 €1.195,00
ComfyGO  MS-3000 Plus Scootmobiel opvouwbaar
SNELHEID 18 KM
Scootmobiel Veo Sport All-Round opvouwbaar
-18%
Scootmobiel Veo Sport All-Round opvouwbaar
€2.195,00 €1.795,00

Opvouwbare scootmobiel

Bent u up zoek naar een nieuwe scootmobiel? Heeft u wel eens gedacht aan een opvouwbare scootmobiel? Een opvouwbare scootmobiel heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten scootmobielen. Hieronder hebben we voor u in het kort deze voordelen op een rijtje gezet.

1. Compact en zeer wendbaar

Traditionele scootmobielen zijn vaak relatief groot en stevig. Dit is een voordeel wanneer u de scootmobiel alleen gebruikt vanuit huis en u er verder maar weinig mee doet. Het voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat deze een stuk kleiner is. Het voordeel hiervan is dat de scootmobiel eenvoudig mee te nemen is waar u ook gaat. Dit gaat tegenwoordig niet ten koste van het comfort, een opvouwbare scootmobiel is net zo comfortabel als een traditioneel model. Daarnaast is een opvouwbare scootmobiel een uitkomst voor thuis, doordat deze zo compact is kunt u hem eenvoudig opbergen in een kleine ruimte. Bovendien is het, door zijn compactheid en wenbaarheid, zeer eenvoudig om dit soort scootmobielen in huis te gebruiken.

2. Licht en eenvoudig op te vouwen

Een traditionele scootmobiel is vaak een enorme sta-in-de-weg in huis. Een opvouwbare scootmobiel is zeer eenvoudig op te klappen en neemt dus veel minder ruimte in beslag wanneer u deze niet gebruikt. Daarnaast kunt u, eens u de scootmobiel opgevouwen heeft, de verschillende onderdelen eenvoudig meenemen.

3. Makkelijk mee te nemen op reis

Bent u nog lekker actief en gaat u regelmatig op vakantie? Ook dan is een opvouwbare scootmobiel een uitkomst. Een opvouwbare scootmobiel kunt u namelijk eenvoudig meenemen op reis in het vliegtuig. Zo heeft u ook op uw bestemming een goed vervoersmiddel bij de hand.

4. U neemt uw mobiliteit eenvoudig mee

Als u de bovenstaande voordelen bekijkt dan ziet u dat het allergrootste en belangrijkste voordeel van een opvouwbare scootmobiel is dat u uw mobiliteit overal mee naar toe kunt nemen. Of u nu reist met de auto, het vliegtuig, of wanneer u vertrekt vanuit huis. Deze scootmobiel kan overal met u mee.

De service van Scootplaza

Hierboven kunt u overzichtelijk ons aanbod opvouwbare scootmobielen vinden. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor scootmobiel onderdelen of andere soorten scootmobielen. Waarom een scootmobiel kopen bij Scootplaza.nl? Ten eerste kunt u eenvoudig en gemakkelijk met iDeal betalen. Een vertrouwde vorm van betalen voor uw online aankopen. Verder wordt uw opvouwbare scootmobiel snel thuisbezorgd. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan heeft u de scootmobiel de volgende dag al in huis. Voor meer informatie over opvouwbare scootmobielen, traditionele scootmobielen of scootmobiel onderdelen kunt u ons gerust een e-mail sturen op het volgende emailadres [email protected]

Mocht u toch nog vragen hebben of, heel begrijpelijk, graag hulp willen hebben bij het kiezen van een geschikte scootmobiel? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met onze specialisten of kom eens langs bij onze showroom in Amersfoort. Hier kunt u geheel vrijblijvend onze verschillende scootmobielen bekijken en testen. Daarnaast zullen wij al uw vragen behandelen om zo gezamenlijk de beste oplossing voor u te vinden. Heeft u overige vragen of interesse in een andere mobiliteitsoplossing? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Scootplaza.