Betaalmethoden

Alle Betaalmethoden bij Scootplaza

U kunt uw bestelling bij Scootpaza in de webshop op verschillende manieren afrekenen, u kunt zelf kiezen wat u makkelijk vindt. Als het op de ene manier niet lukt, kiest u een andere manier. Wij letten erop dat u niet per ongeluk twee keer de betaling voldoet. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact opnemen als u er niet uit komt. Alle prijzen die op www.scootplaza.nl staan worden altijd inclusief B.T.W. getoond tenzij anders aangegeven.

Bezorgkosten:

ScootPlaza bezorgt gratis in heel Nederland & België voor bestellingen boven de €50,-. Besteld u iets onder de €50,-? Dan zijn de verzendkosten €7,95. 

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  1. U bestelt een product
  2. Kies iDEAL als betaalmethode
  3. Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  4. U komt direct in het bekende internet bankier programma van uw bank
  5. De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  6. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  7. U ontvangt een bevestiging van uw bank
  8. U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Zelf overschrijven

U betaalt middels een overschrijving en u krijgt na het afronden van uw bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Wij leveren uw bestelling na ontvangst van betaling. NB. het kan enige tijd duren voor uw betaling is verwerkt door de bank en wij u de goederen kunnen leveren.

Credit Cards

Visa / Mastercard

Scootplaza geeft ook de mogelijkheid om de bestelling met uw Visacard of MasterCard te betalen. Indien u hiervoor kiest, typt u het desbetreffende kaartnummer en de vervaldatum van de kaart in. Het bedrag wordt vervolgens opgenomen in het volgende betalingsoverzicht van uw creditcardmaatschappij.

Maestro

Maestro

Betalen met Maestro is een eenvoudige, betrouwbare betaalmethode van MasterCard, speciaal voor Belgische klanten. U kiest bij de betaalmogelijkheden voor 'Creditcard' en vervolgens voor de optie 'Maestro'. Kiest u voor Maestro dan worden onze producten geleverd, binnen de aangegeven levertijd.

PayPal

Paypal

Wanneer u voor Paypal kiest kunt u gebruik maken van alle voordelen die Paypal u biedt zonder dat u een creditcard moet hebben. U ontvangt nadat u heeft betaald de factuur per E-mail. Zodra de betaling nog niet is gelukt dan ontvangt u een herrineringsmail zodat u de order alsnog kunt afronden. Wel zo fijn mocht u niet direct al uw gegevens klaar hebben liggen voor Paypal.

Mistercash

Mistercash

Betaal veilig en snel met Mister Cash. Vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met uw authentificatiemiddel. Afhankelijk van uw bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Kiest u voor Mistercash dan worden onze producten geleverd, binnen de aangegeven levertijd.

Betalingen vanuit België 

Wanneer u Vanuit België wilt betalen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dan ook kiezen voor Paypal, Bankbetaling of Creditcard. Maar ook voor Mistercash / Bancontact en Sofort Banking. Zodoende zit er altijd wel uw betaalvoorkeur tussen.

Showroom / winkel

Euroweg 25

3825 HA Amersfoort

Telefonische: 033-4555444 

Openingstijden:

Maandag:09:00 - 17:00
Dinsdag:09:00 - 17:00
Woensdag:09:00 - 17:00
Donderdag:09:00 - 17:00
Vrijdag:09:00 - 17:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:09:00 - 17:00

KvK: 54164516
BTW-nummer: NL851202846B01
Bankrekeningnr: 6005605
IBAN nr: NL31INGB0006005605
BIC code: INGBNL2A
Tenaamstelling: ScootPlaza BV