Elektrische Rolstoel

Elektrische Rolstoel San Francisco

De Elektrische Rolstoel San Francisco is een moderne en stijlvolle compacte elektrische rolstoel, ideaal voor gebruik binnen en buiten.
€1.899,00 €1.595,00

Elektrische Rolstoel K-Chair

De elektrische rolstoel is zeer eenvoudig te bedienen door de comfortabele joystick (stuurknuppel).
€1.649,00

Elektrische Rolstoel Drive Titan

De Elektrische Rolstoel Drive Titan is ideaal voor gebruik in en om het huis.
€1.995,00 €1.649,00

Excel E-Smart Elektrische Rolstoel

De Excel E-Smart Elektrische Rolstoel is een moderne rolstoel voor binnen en buiten, goed manoeuvreerbaar dankzij zijn compacte formaat en zeer korte draaicirkel
€1.795,00

Shoprider elektrische rolstoel

De Shoprider is in drie delen te demonteren, waardoor u de elektrische rolstoel gemakkelijk mee kunt nemen!
€2.195,00 €1.895,00

Zinger Rolstoel Elektrische Rolstoel Opvouwbaar

De Zinger elektrische rolstoel is de lichtste opvouwbare rolstoel in de huidige markt.
€1.995,00

London Elektrische Rolstoel

Met een elektrische rolstoel kunt u zo lang mogelijk zelfstandig en in de eigen woonomgeving mobiel blijven.
<br>Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis!
€2.295,00 €1.995,00

Go Chair Elektrische rolstoel

De meeneembare Pride Go Chair Elektrische Rolstoel : eenvoudig te demonteren, uiterst wendbaar en laag ge prijst.
€2.395,00 €1.995,00

Elektrische Handbike Unawheel

Elektrische Handbike Unawheel, die in een handomdraai uw handbewogen rolstoel omtovert in een elektrische krachtpatser.
€2.695,00 €2.195,00

Elektrische Rolstoel Excel E-Smart Plus

De Elektrische Rolstoel Excel E-Smart Plus van Excel van Os Medical is een elektrische rolstoel welke geschikt is voor binnen en buiten.
€2.295,00

Pride i-Go Travel Opvouwbare Elektrische Rolstoel

De Pride i-Go Travel is een lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel. De rolstoel is op te vouwen in een handomdraai en door zijn lichte gewicht en compacte afmetingen makkelijk mee te nemen
€2.395,00

Smart chair opvouwbare elektrische rolstoel

De Smart Chair is een unieke opvouwbare elektrische rolstoel en perfect voor binnen en buiten gebruik en het alternatief voor de traditionele hand duwrolstoel.
€2.579,00

Pride i-Go Plus Elektrische Rolstoel

Pride iGo Plus Elektrische Rolstoel Eenvoudig in te klappen en reizen Ervaar de schoonheid van lichtgewicht reizen met de Pride iGo Plus Elektrische Rolstoel.
€2.895,00 €2.595,00

Pride Portable Jazzy Elite ES Elektrische Rolstoel

Pride Portable Jazzy Elite ES Elektrische Rolstoel met in-line techniek zorgt voor stabiliteit en een kleine draaicirkel.
€2.749,00

Elektrische Opvouwbare Rolstoel Joyrider

De Elektrische Opvouwbare Rolstoel Joyrider is het jongere broertje van de Zinger. De Elektrische Opvouwbare Rolstoel Joyrider neemt u overal mee naartoe!
€2.799,00

Elektrische Rolstoel Plaza Deluxe

Elektrische Rolstoel Plaza Deluxe is zowel een binnen als buiten rolstoel. Voorzien van elektrische hoog-laag stoelverstelling en drempel-kantelvoorziening.
€3.595,00 €3.195,00

Elektrische Heavy Duty Rolstoel Pride Jazzy Elite HD

De Pride Jazzy® Elite HD biedt een stevige constructie, met 204 KG.draagvermogen en uitstekende prestaties in een stijlvolle, zeer wendbare uitvoering.
€3.195,00

Elektrische Rolstoel Pride Jazzy Air 2

De Pride Jazzy Air 2 brengt u in hogere sferen!!De elektrische hoog-laag kolom zorgt ervoor dat u vliegensvlug 30cm hoger zit, een keukenkastje wordt hierdoor ineens wel bereikbaar.
€4.495,00

Kiezen tussen gewone of  elektische rolstoelen?

U bent aan het kijken naar elektrische rolstoelen maar u vraagt zich af wat nu de beste keus is? Dan bent u bij Scootplaza aan het beste adres. Wij verkopen elektrische rolstoelen in allerlei soorten en maten, en proberen u altijd van vakkundig en persoonlijk passend advies te voorzien. Bent u op zoek naar een specifieke rolstoel? Of wilt u graag eens een aantal Elektrische Rolstoelen uitproberen? Scootplaza en een team van vakkundige specialisten staan voor u klaar om samen met u de beste keuze te maken!

Diverse elektrische rolstoelen

Het aanbod elektrische rolstoelen is groot en divers. Het is dan ook belangrijk om vooraf goed te weten waar u de elektrische rolstoel voor wilt gaan gebruiken. Met behulp van een goede inventarisatie zullen er namelijk al een groot aantal opties kunnen worden uitgesloten. Bij het maken van deze inventarisatie is het raadzaam om goed te kijken naar de dagelijkse bezigheden waarbij de stoel u zal moeten gaan ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat u snel een overzicht heeft met kwaliteiten voor een voor u perfecte elektrische rolstoel. Wanneer u vaak onderweg bent, is het wellicht een goed en praktisch alternatief om voor een opvouwbare elektrische rolstoel te kiezen. Bij Scootplaza verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte rolstoelen.

Rolstoel aanschaffen? Hier volgen enkele tips

U bent niet meer in staat om te lopen, langere of kortere stukken en u bent genoodzaakt om een elektrische rolstoel aan te schaffen dan is dit natuurlijk nooit een makkelijke keuze. Zeker niet wanneer u nog geen ervaring heeft op het gebied van elektrische rolstoelen. Een elektrische rolstoel kan u gelukkig weer van veel onafhankelijkheid en vrijheid voorzien. Maar welke opties zijn voor u relevant om uit te kiezen en welke opties zijn er überhaupt allemaal?

Bij Scootplaza helpen wij u hier graag mee! Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat u een rolstoel vindt die goed bij u past en waarmee u weer volwaardig kunt deelnemen aan het leven. Om u enigszins op weg te helpen met het maken van een goed overwogen keuze of voor een eerste voorbereiding, zullen wij een aantal tips en aandachtspunten voor u op een rijtje zetten:

1. Gebruik voor binnen of buiten?

Elektrische rolstoelen voor binnen zijn lichter en wendbaarder. Het is hierbij namelijk belangrijk dat er makkelijk langs meubels of andere objecten gemanoeuvreerd kan worden. Om dit te bereiken zijn de elektrische rolstoelen iets kleiner en hebben ze meestal vier kleinere wielen. Ze zijn makkelijk met één hand te bedienen en kunnen simpel gedemonteerd worden om bijvoorbeeld in een auto meegenomen te worden.

Het verschil met elektrische rolstoelen voor buiten is dat zij een grotere accu hebben en u er dus langer plezier van kunt hebben zonder tussentijds opladen. Door het verschil in wielgrootte ligt hij steviger en stabieler op de weg. De betere vering vangen de hobbels en kuilen voor u op. Deze elektrische rolstoelen hebben niet vier, maar zes wielen en ook de zitting is aangepast op langere ritten.

2. Elektrische rolstoelen en transport?

Elektrische rolstoelen kunt u meenemen in praktisch elke auto. Sommige elektrische rolstoelen kunt u gemakkelijk demonteren om vervolgens in delen in uw auto te leggen. Andere modellen kunt u gedeeltelijk demonteren. U haalt onderdelen makkelijk los, maar het wielgedeelte rijdt u met een oprijplaat de auto in. Afhankelijk van de grootte en het type auto is het verstandig om wellicht voor een opvouwbaar model te kiezen. Weet u niet goed welk model het beste bij uw auto past? Neem dan gerust contact op met Scootplaza of kom gerust eens langs. 

3. PGB elektrische rolstoelen

Sinds 2007 is er de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Deze wet heeft als doel om mensen met een beperking weer zo snel mogelijk deel te kunnen laten nemen aan de samenleving. De wet wordt uitgevoerd door gemeenten in Nederland. U kunt in het kader van de WMO een Persoonsgebonden Budget (PGB) aanvragen bij het loket van de WMO in het gemeentehuis van uw woonplaats. U wordt uitgenodigd voor een gesprek en op basis daarvan zal de gemeentemedewerker u een indicatie voor een Persoonsgebonden Budget (PGB) verstrekken of niet. Dit gebeurt schriftelijk. Met het PGB kunt u zelf de zorg inkopen die u nodig heeft, zoals een elektrische rolstoel. De elektrische rolstoel wordt namelijk vergoed vanuit de WMO.

4. Verschillende elektrische rolstoelen eerst proberen?

Natuurlijk kunt u elektrische rolstoelen altijd bij ons testen in onze winkel in Amersfoort. Onze vakkundige adviseurs kunnen u helpen kiezen uit ons grote assortiment met het vinden van het perfecte model voor u. Het model dat geheel aan uw eisen en wensen voldoet.  

Contact met Scootplaza

Bent u op zoek naar een specifieke rolstoel of heeft u een rolstoel gezien op onze website waarin u geïnteresseerd bent? Neemt u dan gerust contact met ons op, om met een van onze deskundige adviseurs te spreken. En wist u dat wij ook ruim 250 gebruikte modellen in onze webwinkel hebben?  Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.

Lees meer