Rollator

Quatro Rollator Blauw

De Quatro Rollator Blauw is als beste getest in het tv-programma KASSA. Hij wordt geprezen om zijn kwaliteit, duurzaamheid, comfort, stabiliteit en lage prijs.
€93,95 €79,00

Rollator Quatro als beste getest door Kassa

De Quatro rollator is als beste getest in het tv-programma KASSA. Hij wordt geprezen om zijn kwaliteit, duurzaamheid, comfort, stabiliteit en lage prijs.
€93,95 €79,00

Rollator Plaza Lichtgewicht

Deze Rollator Plaza Lichtgewicht is van hoge kwaliteit. De rollator is voorzien van een grote rugsteun, die u extra ondersteuning geeft tijdens het zitten.
€139,00 €109,00

Rollator Roomba

De begeleider voor in huis! De Roomba Indoor Rollator en Trolley is een nieuw, stijlvol en zeer praktisch loophulpmiddel, dat zeer licht van gewicht is, wendbaar en perfect ontworpen voor gebruik binnenshuis, ziekenhuis of zorgomgeving.
€129,00 €119,00

Excelcare Travel Eaze 2 Rollator Coffee Brown

De Excelcare Travel Eaze 2 Rollator Coffee Brown is een lichte rollator (7,9 kg) die eenvoudig opvouwt en met een extra handeling zelfs nog extra klein kan worden opgevouwen.
€189,00 €139,00

Excelcare Travel Eaze 2 Rollator Rosewood Red

De Excelcare Travel Eaze 2 Rollator Rosewood Red is een lichte rollator (7,9 kg) die eenvoudig opvouwt en met een extra handeling zelfs nog extra klein kan worden opgevouwen.
€189,00 €139,00

Excelcare Travel Eaze 2 Rollator Ebony Black

De Excelcare Travel Eaze 2 Rollator Ebony Black is een lichte rollator (7,9 kg) die eenvoudig opvouwt en met een extra handeling zelfs nog extra klein kan worden opgevouwen.
€189,00 €139,00

Excel Caremart EZ-Lite Rollator Macadamia Brown

De Excel Caremart EZ-lite rollator macadamia brown heeft uitstekende manoeuvreer eigenschappen en is hierdoor zeer wendbaar.
€168,00 €144,00

Excel Caremart EZ-Lite Rollator Silk Silver

Lichtgewichte, opvouwbare rollator.De Excel Caremart EZ-lite Rollator Silk Silver is de ideale rollator voor dagelijks gebruik.
€168,00 €144,00

Excel Caremart EZ-Lite Rollator Salt White

De Excel Caremart EZ-Lite Rollator Salt White is de ideale rollator voor dagelijks gebruik.
€168,00 €144,00

Caremart EZ-Lite Rollator Kite Blue

De Excel Caremart EZ-Lite Rollator Kite Blue heeft uitstekende manoeuvreer eigenschappen en is hierdoor zeer wendbaar.
€168,00 €144,00

Rollator Shopiroll

De Shopiroll rollator is een ideale boodschappenrollator welke ook geschikt is om op te zitten.
€179,00 €146,00

Smart rollator blauw

De Smart rollator blauw van het Duitse merk Bischoff & Bischoff is een absolute topper als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding.
€149,00

Rollator Vermeiren Quadri Light

De Rollator Vermeiren Quadri Light is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft grote voorwielen voor een Quadri Light optimale besturing en rijcomfort.
€179,00 €149,00

Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels

De Lichtgewicht rollator Smart zonder remkabels van het Duitse merk Bischoff & Bischoff is een absolute topper als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding.
€169,00 €149,00

Rollator Trust Care Let's Go Indoor Beech

De Rollator Trust Care Let's Go Indoor Beech is ideaal voor mensen die minder goed te been zijn. Dit model is speciaal gemaakt voor gebruik binnenshuis.
€155,00

Rollator Dietz Taima (6,5 kg)

Met zijn gewicht van slechts 6,5 kg Dietz Taima is dit de lichtste 4 wiel rollator in zijn prijsklasse.
€199,00 €164,00

Rollator Capero (5,8 kg) Platin

De Rollator Capero (5,8 kg) Platin van het gerenommeerde Duitse merk Bischoff & Bischoff is een rollator die geschikt is voor alle omstandigheden.
€169,00

Rollator Capero Lichtgewicht (5,8 kg)

De Rollator Capero Lichtgewicht (5,8 kg) behoort met zijn gewicht van slechts 5,8 kg tot de lichtste in z'n klasse.
€169,00

Rollator Trust Care Let's Go Indoor Teak

De Rollator Trust Care Let's Go Indoor Teak is zeer gemakkelijk te hanteren en is hierdoor ook uitstekend te gebruiken in kleinere ruimtes zoals toilet en badkamer.
€189,00

Rollator Drive Nitro

De Rollator Drive Nitro heeft een one-hand in te vouwen mechanisme, dat zorgt voor een gemakkelijk en handig vouwen. En deze is super licht in gewicht.
€259,00 €195,00

Rollator Vermeiren Quava

De Rollator Vermeiren Quava is een opvouwbare lichtgewicht design rollator. Door de grote voorwielen is de Rollator Vermeiren Quava eenvoudig te besturen en heeft het een optimaal rijcomfort.
€198,00

Rollator Meyra Mobilus White Metallic

De Rollator Meyra Mobilus White Metallic is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.
€249,00 €199,00

Voor elk budget een perfecte rollator kopen

Zoekt u een nieuwe of gaat u misschien uw eerst rollator kopen? Dan bent u bij Scootplaza aan het juiste adres. Voor alle maten, budgetten en voor ieders lichaamsbouw hebben wij gegarandeerd de perfecte rollator tot de beschikking. Dit realiseren wij door professionele begeleiding en met altijd persoonlijk en vakkundig advies bij het maken van een keus. Voor ons is het van groot belang dat u een model vindt waarmee uw dagelijkse activiteiten een stukje makkelijker en zelfstandiger kunnen worden. Dit natuurlijk geheel volgens de richtlijnen van uw eigen wensen.

Rollator kiezen? Kijk hier ook even goed naar

Bij het aanschaffen van een rollator is het belangrijk dat u goed kijkt waar deze allemaal voor gebruikt gaat worden en waar de ondersteuning eventueel voor gebruikt moet kunnen worden. Het vinden van het perfecte model vraagt om een gedegen voorbereiding. Wilt u bijvoorbeeld een rollator kopen omdat u niet meer goed in staat bent om te lopen, of omdat uw dagelijkse afstanden eigenlijk net te lang zijn? Maar bent u wel instaat om dit zelfstandig te hanteren, dan klinkt een rollator kopen inderdaad als een goede keus.

Voornamelijk voor binnen of buiten gebruik?

Het ene model rollator is de andere niet. Wanneer u graag een korte draaicirkel wilt hebben voor bijvoorbeeld makkelijk binnen gebruik, dan raden wij een lichter type aan. Wanneer u opzoek bent naar een geschikt model voor voornamelijk buiten gebruik, dan raden wij u een wat zwaarder en grover model aan. Door dat deze rollators wat zwaarder zijn blijven ze mooi stabiel op de weg liggen, ongeacht of het wegdek hobbelig of mooi vlak is. Hierdoor is dit model een stuk comfortabeler en een perfecte keus voor de langere wandelingen en uitjes.

Voor alle rollators die wij hebben, kunnen wij ook een extra brede variant leveren. Deze modellen hebben een extra stevig frame en beschikken over massievere banden, dit zijn de zogenaamde heavy duty rollators. Ook uitermate goed geschikt voor de wat zwaardere gebruiker.

Extra rollator accessoires

Uw persoonlijk rollator is natuurlijk niet compleet zonder extra accessoires. Zo heeft u bij Scootplaza een ruime keus uit diverse extra toevoegingen. Deze variëren van mandjes en dienbladen tot verschillende tassen en opbergtassen.

Rollator testen

Natuurlijk kunt u voorafgaand aan een rollator kopen altijd eerst een rollator testen in onze winkel in Amersfoort. Onze vakkundige adviseurs kunnen u helpen bij het vinden van een rollator die geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Hier bent u geheel vrij om ook buiten een rondje te maken, zo kunt u echt ervaren hoe de verschillende modellen op het buiten trein te hanteren zijn.

Contact opnemen met Scootplaza?

Bent u op zoek naar een specifieke rollator of heeft u een rollator gezien op onze website waarin u geïnteresseerd bent? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan zal een van onze deskunidge adviseurs u verder te woord staan. Wist u trouwens ook dat wij ruim 250 gebruikte modellen in onze webwinkel hebben? Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies op maat.

Lees meer