Rollator XL

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1
Drive  GoLite 200 XXL Rollator
-17%
Drive GoLite 200 XXL Rollator
€299,00 €249,00
Mobilex Panda Comfort Rollator
-27% MET SOFT BANDEN
Mobilex Panda Comfort Rollator
€479,00 €349,00
Topro Olympos ATR Rollator Black
-16%
Topro Olympos ATR Rollator Black
€469,00 €395,00
Topro Olympos ATR Rollator Blue
-16%
Topro Olympos ATR Rollator Blue
€469,00 €395,00
Topro Olympos ATR Rollator Sand
-16%
Topro Olympos ATR Rollator Sand
€469,00 €395,00
Topro Olympos ATR Rollator
-16%
Topro Olympos ATR Rollator
€469,00 €395,00
SALJOL Allround Rollator
SALJOL Allround Rollator
€489,00

Rollator XL, voor de heavy duty  

Bent u opzoek naar een extra sterke rollator voor de wat zwaardere gebruiker? Maar wilt u wel dat dit een model is die makkelijk te hanteren en mee te nemen is? Dan is deze topper van Scootplaza een uitstekende keus. Deze heavy Duty rollators van Scootplaza zijn speciaal gemaakt voor de zwaardere gebruikers. Dit model kan probleemloos gebruikt worden tot een gebruikers gewicht van 200 kilo. De rollator xl is zo gebouwd dat u beschikking heeft over extra ruimte om vrij te kunnen lopen tussen de handvatten. Dit in combinatie met een ruime, zachte en dus comfortabele zitting. Deze extra ruime zitting is voorzien van een makkelijk afneembare degelijke rugsteun, zodat u veilig en vertrouwd kunt zitten op deze rollator.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal

De rollator xl beschikt ondanks zijn lichte gewicht over een zeer sterk frame. Alles bij elkaar bedraagt dit namelijk slechts 12 kilo. De grote wielen van deze heavy duty rollator voorzien de gebruiker van een goed en veilig rijgedrag door middel van een uitstekende stabiliteit. De grote wielen ondersteunen u probleemloos bij oneffenheden en in het nemen van bochten. Een perfect hulpmiddel voor mensen die niet meer zo stabiel zijn of gewoon net wat extra hulp kunnen gebruiken tijdens het lopen. Of dit nu binnen of buiten is, de rollator xl helpt u om gemakkelijker van a naar b te komen. 

De grote ergonomische handvatten zijn makkelijk in hoogte verstelbaar en dus ook voor de wat langere gebruikers ook nog steeds prettig om te hanteren. Naast de normale remmen aan de handvatten, beschikken de xl rollators ook nog over een handrem die met één simpele beweging te bedienen is, hiervoor tikt u de remmen naar beneden in plaats van dat u deze inknijpt.

Een leuke extra toevoeging, is het makkelijk en lichte afneembare rollatormandje. Deze kan dankzij het hengsel makkelijk gepakt worden om bijvoorbeeld gebruikt te worden tijdens de boodschappen. Ondanks de naam, is dit model makkelijk om mee te nemen. Zo klapt u in een simpele beweging de zitting omhoog, om vervolgens met een hendel de rollator in te klappen. In combinatie met het totaal gewicht van de rollator xl dan ook ideaal om deze snel in de kofferbak van uw auto te leggen

Graag nog wat meer informatie ontvangen?

Wanneer u toch graag nog meer uitleg wilt hebben over de rollator xl, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 033-4555444 of u kunt ons een email sturen.  

Uiteraard kunt u ook naar onze showroom in Amersfoort komen. Hier bent u van harte welkom om indien gewenst onder begeleiding van ervaren personeel de beschikbare modellen eerst zelf te testen. Dit is een goede mogelijkheid om te kijken of de maat goed bij u past, of u probleem loos in de remmen kunt knijpen en of u zich veilig voelt tijdens het gebruiken van een  rollator xl. Om hiervoor te zorgen zullen wij samen met u de rollator geheel op uw lichaam afstemmen, zo wordt voorkomen dat bijvoorbeeld de handvatten niet te hoog of te laag staan.