Sunrise Medical

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Sunrise Medical

Het merk Sunrise Medical is internationaal bekend als producent, distributeur, ontwikkelaar en ontwerper van verschillende soorten zorghulpmiddelen. ScootPlaza.nl verkoopt van dit merk scootmobielen. Het bedrijf Sunrise Medical heeft innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sunrise Medical produceert in zijn eigen fabrieken in de Verenigde Staten, Mexico, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje Polen en China. Het merk maakt en verkoopt onder andere scootmobielen, rolstoelen, ADL producten, zithulpmiddelen.

Vragen over een product?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.


Vragen over een product van SUNRISE MEDICAL? Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 4555 444!


Sunnrise Medical: een merk dat innoveert!

Sunrise Medical hecht veel waarde aan klanttevredenheid en ervaringen van klanten. Het bedrijf straalt professionaliteit uit en zet zich in om verwachtingen van klanten te overtreffen. Sunrise Medical streeft dan ook altijd naar verbetering, en gaat zo pro actief mogelijk op zoek naar nieuwe innovaties en ideeën. Dat is merkbaar en zichtbaar aan de producten die het merk levert. Door het hebben van eigen fabrieken houdt Sunrise Medical zelf de kwaliteit van alle gebruikte materialen en onderdelen in eigen hand.

Scootmobielen van Sunrise Medical zijn:

  • Motorisch sterk
  • Praktisch in gebruik 
  • Gemakkelijk bedienbaar. 

Door de massieve brede banden en achtervering blijft de scootmobiel zeer stabiel. Bij Scootplazaworden scootmobielen van Sunrise Medical veel verkocht!

Krijg middels dit filmpje een impressie van de Sterling scootmobiel van Sunrise Medical.

Een scootmobiel van Sunrise Medical

Wanneer u rijdt op een scootmobiel van Sunrise Medical, is dat gegarandeerd een succes. Deze scootmobielen hebben een uitzonderlijk goede vering, comfortabele zitting en zijn licht in gewicht. Op een scootmobiel van Sunrise Medical kun je altijd rekenen. De bediening van de scootmobiel werkt eenvoudig, de scootmobiel is veilig, rijdt heerlijk en blijft stabiel op een wegdek met oneffenheden. Bij alle scootmobielen van Sunrise Medical zijn verschillende accessoires leverbaar.

 
Wilt u een scootmobiel van Sunrise Medical testen?

Natuurlijk kunt u altijd een scootmobiel van Sunrise Medical bij ons testen. Wij hebben een ruime voorraad in onze showroom in Amersfoort. Onze voorraad telt ruim 500 nieuwe en gebruikte scootmobielen! Omdat onze voorraad elke dag wijzigt, kunt u het beste vooraf met ons contact opnemen wanneer u een specifieke scootmobiel van Sunrise Medical wilt komen testen.

Vragen over een product van Sunrise Medical?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.