Invacare

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
Invacare Leo 4 Scootmobiel
Invacare Leo 4 Scootmobiel
€2.395,00
Invacare Orion Metro 3 Scootmobiel
-12%
Invacare Orion Metro 3 Scootmobiel
€3.395,00 €2.995,00
Invacare Orion Metro 4-Wiel Scootmobiel
-8%
Invacare Orion Metro 4-Wiel Scootmobiel
€3.495,00 €3.199,00
Invacare Orion Pro Scootmobiel
Invacare Orion Pro Scootmobiel
€4.195,00
Invacare Leo 3 Scootmobiel
Invacare Leo 3 Scootmobiel
€2.395,00

Invacare: Scootmobielen en rolstoelen met passie gemaakt!

Invacare is een sterk merk op het gebied van hulpmiddelen, en dat zie je terug in de producten. Een Invacare scootmobiel of rolstoel, alle producten zijn gemaakt met passie en van hoogstaande kwaliteit. Het bedrijf stelt haar klant centraal en streeft er naar elk Invacare product zo goed aan te laten sluiten aan de (zorg-)behoeften en wensen van haar klant. Door uitgebreide inventarisatie van de zorgbehoeften van klanten en goed te luisteren naar klantervaringen lukt het Invacare elke keer weer behoeften en verwachtingen van klanten te overtreffen.

Vragen over Invacare? Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 4555 444!

Invacare: internationaal marktleider in zorg- en mobiliteitsproducten

In 1885 is Invacare opgericht, voorheen was het onderdeel van het grote Amerikaanse bedrijf Johnson & Johnson. Op dit moment is Invacare actief in 80 landen over de hele wereld. Deze multinational op het gebied van mobiliteit en zorg is markleider in de verkoop en het produceren van innovatieve hulpmiddelen die bijdragen aan een gezonde, actieve leefstijl en helpen bij herstel.

Invacare – Het assortiment

Invacare is wereldmarktleider in hulpmiddelen voor (thuis)zorg- en verpleegsituaties, en wil dit ook graag blijven. Daarom hebben zij een uitgebreid assortiment producten, zowel voor mensen die hulp nodig hebben bij mobiliteit als voor mensen die werkzaam zijn in de zorg.   

Het uitgebreide assortiment van Invacare bestaat uit:

Het merk Invacare is natuurlijk verkrijgbaar bij ScootPlaza.nl, zowel in de online webwinkel als in de fysieke winkels. ScootPlaza.nl heeft rolstoelen en scootmobielen van Invacare in haar assortiment.

Wilt u een scootmobiel van Invacare testen?

Natuurlijk kunt u altijd een scootmobiel van Invacare bij ons testen. Wij hebben een ruime voorraad in onze showroom in Amersfoort . Onze voorraad telt ruim 500 nieuwe en gebruikte scootmobielen! Omdat onze voorraad elke dag wijzigt, kunt u het beste vooraf met ons contact opnemen wanneer u een specifieke scootmobiel van Invacare wilt komen testen.

Vragen over een product van Invacare ?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.