Pechhulp

Pechhulp Scootmobiel 24 uur per dag / 7 dagen in de week

Niets is vervelender wanneer u onderweg of thuis stil komt te staan met uw transport middel. Of het nu gaat om een lekke band, kapotte accu of een versleten koolborstel, wij proberen het snel en vakkundig voor u op te lossen, zodat uw weer zorgeloos en veilig op pad kunt.

Met de pechhulp scootmobiel service van Scootplaza bieden wij onderhoud en service aan huis door onze eigen technische dienst en met onze eigen gespecialiseerde monteurs door heel Nederland. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar!

U kunt het pechhulp scootmobiel abonnement afsluiten bij Scootplaza. Als abonnee ontvangt u een abonnementspas. Op deze pas vindt u al onze gegevens en het speciale alarmnummer welke u kunt bellen bij pech onderweg.

Wat is inclusief het pechhulp abonnement:

  1. In geval van pech onderweg met uw scootmobiel belt u met een van de alarmnummers 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  2. Medewerkers van de alarmdienst noteren vervolgens waar u staat en zorgen ervoor dat u snel door een team van Scootplaza bij pech onderweg wordt opgehaald, u wordt samen met uw voertuig veilig en snel naar huis gebracht.
  3. De hulpdienst streeft ernaar binnen 60 minuten bij u ter plaatse te zijn in geval van spoed.
  4. Wij zullen kosteloos uw binnenbanden vervangen of plakken. 
  5. Wij berekenen geen voorrijkosten.
  6. Indien dit nodig is, is er altijd een leen toestel gereed ter beschikking.
  7. Jaarlijkse onderhoudsbeurt aan huis op afspraak. 
  8. Is uw transport middel elders gekocht! Ook dan kunt mensen uiteraard ook bij ons terecht voor hulp, service en onderhoud aan hun scootmobielen!

Buiten de pechhulp voor uw medische voertuig om, is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Het is erg belangrijk om een goede verzekering voor uw hulpmiddelen af te sluiten. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Wij hebben al jaren een goede samenwerking met de ANWB.

Scootmobielen verzekeringen of invalidevoertuig verzekeringen regel je snel en simpel via de ANWB. Je profiteert niet alleen van een complete dekking, maar je bent ook verzekerd van deskundig advies van medewerkers van de ANWB. Met vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard altijd bij ons terecht. 

Heb je bijvoorbeeld schade? Dan helpen zij je met het papierwerk. Met deze verzekering kan je jouw mobiel verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalide voertuigen.

Het is mogelijk om twee verschillende verzekering af te sluiten, namelijk een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering) of een WA+ Casco verzekering (Wettelijke aansprakelijkheid met volledige casco dekking).

Meer informatie over de verzekering voor uw hulpmiddelen kunt u hier terugvinden: Scootmobiel Verzekering

Meer informatie over de pechhulp scootmobiel abonnement? Neem contact op met Scootplaza:

Ontvangt u graag nog wat extra informatie over het pechhulp scootmobiel abonnement? Kom gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur