Scootmobiel Huren

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Bent u zelf niet in het bezit van een scootmobiel en heeft u deze vaak ook niet altijd nodig? Wilt u er desondanks toch één gebruiken voor een bepaalde periode? Dan is het natuurlijk zonde om dit hulpmiddel te kopen. Misschien is het verstandig om eens na te denken over scootmobiel verhuur. Dit kan een hoop geld schelen en zo kunt u toch voor een bepaalde periode gebruik maken van een dit praktische hulpmiddel.

Scootmobiel verhuur - Verschillende praktische redenen

1. Vakantie

Wellicht bent u mobiel genoeg om u goed te kunnen redden in het dagelijks leven, maar hele stukken wandelen gaat u toch wat te ver. Hierdoor bent u geneigd om minder van de omgeving te bekijken en genoegen te nemen met een sub optimale vakantie. Door gebruik te maken van scootmobiel verhuur is het mogelijk om toch alle mooie plekjes van uw bestemming te bezoeken, tegen een betaalbare prijs.

2. Bezoek

Misschien gaat u een tijdje op bezoek bij een familielid of ontvangt u zelf bezoek van een kennis. Dan kan het handig zijn om gebruik te kunnen maken van een hulpmiddel voor minder validen. Voor uzelf als u ergens anders op bezoek gaat of voor uw gast als deze bij u op bezoek komt. Het is natuurlijk geen doen om speciaal hiervoor dure hulpmiddelen te kopen, ook in dit geval kan de verhuur van scootmobielen een goede uitkomst bieden.

3. Op proef

Bent u van plan om zelf een model aan te schaffen maar heeft u toch de nodige twijfels? Dan kan het een goed idee zijn om eens na te denken over het huren van een scootmobiel, gewoon om eerst goed te kijken of het wel is wat u ervan verwacht.

Scootmobiel verhuur Scootplaza

U kunt ook bij ons terecht voor het huren van scootmobielen. Gaat u bijvoorbeeld in de omgeving van Amersfoort naar een vakantiepark, pretpark of dierentuin, en is er in uw gezelschap een minder mobiel persoon, dan brengen wij het hulpmiddel desgewenst naar uw vakantieadres. Na uw verblijf halen wij het model uiteraard ook weer op.

Geleverde accessoires

Scootmobielen die u huurt bij onze scootmobiel verhuur service bezitten accessoires. De geleverde accessoires dienen bij inlevering aanwezig te zijn. 

Scootmobiel Verhuur periode

De minimale verhuurperiode is één week. Wanneer u bijvoorbeeld een weekend een scootmobiel wilt huren, betaald u dus voor een hele week.

Wanneer kunt u de scootmobiel ophalen en weer inleveren?

Op werkdagen is ophalen/ontvangen mogelijk vanaf 10.00 uur.
De mobiel kan op werkdagen ingeleverd/opgehaald worden tot maximaal 16.30 uur. 

Kosten verhuur scootmobiel

De verhuurprijs van onze scootmobielen is afhankelijk van het model en type dat u wenst te huren. Ook de borg is per model verschillend. Heeft u al een specifiek model op het oog? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij berekenen dan de prijs voor u.  

Wij werken met een borgsysteem. U dient vooraf het betreffende borgbedrag per bank of, bij aflevering, contant te voldoen. Dit is tevens het eigen risico bij eventuele schade. Wanneer er geen schade is gereden krijgt u na afloop van de verhuurperiode het borgbedrag contant of per bank retour. Wanneer er wel schade is gereden houden wij de borg in. Na de taxatie van de schade krijgt u van ons een bericht wat het eventuele bedrag is dat u terug krijgt. 

Wegbreng- en ophaaldienst

Het is mogelijk om het artikel bijvoorbeeld naar uw vakantieadres of huisadres te laten bezorgen. Wij brengen de scootmobiel en halen hem aan het einde van de verhuurperiode ook weer op.

Factuur

Wanneer u vooraf per bank betaald ontvangt u per post of bij aflevering van de mobiel de factuur voor de borg en de verhuurde periode. Wanneer u de borg en verhuurperiode, bij aflevering van de scootmobiel, contant betaald dan ontvangt u de factuur voor de verhuur aan het eind van de verhuurperiode, bij inname van de scootmobiel. Voor de borg ontvangt u een kwitantie dat wij het bedrag van u hebben ontvangen.

Voor meer informatie over de scootmobiel verhuur? Stuur ons een e-mail naar [email protected]