• Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go
  • Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go

Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go

De Duwondersteuning Rolstoel Click & Go rolstoel duwhulp is licht genoeg om overal mee naar toe te nemen.
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Beschikbaarheid:
Op voorraad (6)
Reviews:
€490,00
Incl. btw

Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go 'Lite

 

De Duwondersteuning rolstoel Click & Go ‘rolstoel duwhulp is licht genoeg om overal mee naar toe te nemen.Heeft u de elektrische aandrijving even niet nodig? Dan is de hulpmotor eenvoudig van de grond te plaatsen. De Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go ‘ duwondersteuning kan gemonteerd worden onder bijna alle standaard vouwframe rolstoelen.De instelbare maximale snelheid is 5,5 km/u. U kunt met een volle accu zo’n 12 kilometer afleggen, dit is oa. afhankelijk van gebruikersgewicht, bandenspanning en weersomstandigheden ect. Het gebruikersgewicht inclusief rolstoel is 135kg. Is het totaal gewicht boven 135kg? Dan zal dat de snelheid en actieradius aanzienlijk beïnvloeden.

 

Het systeem weegt slechts 13,2 kg en is voorzien van twee aandrijfwielen die aangestuurd worden door een microprocessor.

 

Een Rolstoel aandrijving is een ideale oplossing voor als uw rolstoelduwer moeite heeft met langdurig duwen. De Duwondersteuning Rolstoel Click ’n Go voor onder de rolstoel is een veel gebruikte oplossing. De duwondersteuning is middels het bedieningspaneel dat gemonteerd zit bij het duwhandvat eenvoudig te bedienen. De Click ’n Go hulpmotor ondersteunt u bij het vooruit rijden en achteruit rijden. Na gelang uw wandeltempo is de snelheid instelbaar door een draaiknop op het bedieningspaneel. Het bedieningspaneel kunt u naar wens links of rechts monteren. Om de Click ’n Go op uw rolstoel te monteren is het nodig eenmalig de bevestigingsbeugels te plaatsen op het frame onder het zitvlak. Het is mogelijk om deze beugels zelf te monteren met enige technische kennis en basis gereedschap. Uiteraard is het mogelijk om bij ons in de werkplaats het geheel professioneel te laten monteren zodat de duwondersteuning optimaal werkt. Het aansluiten voor gebruik van de Click ’n Go duwondersteuning is makkelijk en snel. U plaatst de horizontale buis in de bevestigingsbeugels en sluit de stekker van de motor aan op het bedieningspaneel. De Duwondersteuning Rolstoel Click ’n Go is nu klaar voor gebruik!

 

Uitvoeringen van de Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go 

De Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een uitvoering tot 135 kg Click ’n Go past onder bijna iedere rolstoel met een breedte van 39 t/m 48 cm.en een plus uitvoering Click ’n Go Plus past onder bijna iedere rolstoel met een breedte van 50 t/m 60 cm t/m 180 kg. 

 

Met slechts enkele handelingen is de Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go te plaatsen / verwijderen van de rolstoel en handig mee te nemen in de auto. De Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go past op de meeste standaard rolstoelen en is leverbaar in 2 uitvoeringen.

 

Technische gegevens:Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go 

  • Snelheid tot 5,5 km per uur
  • Actieradius 12km
  • Maximale stijghoek 8 graden
  • Totale gewicht 13.2kg
  • Maximaal gebruikers gewicht 135kg Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go 
  • Maximaal gebruikers gewicht 180kg Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go Plus
  • Voor zitbreedtes van 39 tot 48cm Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go
  • Voor zitbreedtes van 50 tot 60cm Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go Plus

 

De voordelen van Scootplaza


✔ Vaste lage prijzen zonder verborgen kosten
✔ Alle modellen op de website, tevens te bezichtigen en uit te proberen in onze showroom
✔ 2500m2 showroom, 7 dagen per week geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
✔ Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
✔Meer dan 12 jaar ervaring
✔ Eigen werkplaats

 

Bij ScootPlaza is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze showroom in Amersfoort!

Voor meer informatie over de Duwondersteuning Rolstoel Click 'n Go ? Stuur ons een e-mail naar info@scootplaza.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Klantbeoordelingen


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen