Quingo

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Quingo: de Scootmobiel Quingo op 5 wielen!

 

Scootmobielen van Quingo herkent u aan het onderstel met 5 wielen. Het merk Quingo heeft een technologie geintoroduceerd genaamd Quintell. De Quintell technologie bevat eigenschappen van 3 en 4 wiel scootmobielen maar wordt toegepast op een type scootmobiel met 5 wielen. Tot nu toe is Quingo het enige merk dat scootmobielen maakt met 5 wielen. Vooral bij het op- en afrijden van een stoep blijft de 5 wiel scootmobielzeer stabiel op het wegdek staan.


Vragen over QUINGO? Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 4555 444!

Quingo scootmobiel uitgerust met zelfcentrerende stuurinrichting

Scootmobielen van Quingo hebben een ingebouwd zelfcentrerend stuursysteem, aangedreven door dezelfde Quintell techniek die gebruikt wordt bij de 5 wiel aandrijving. Dit systeem zorgt er voor dat u uitermate veilig een snelle stuurbeweging kunt doen. Wanneer u op moeilijk begaanbare wegen rijdt, een heuvel op of een kuil in rijdt blijft de scootmobiel licht en gemakkelijk sturen.

Rij impressie Quingo scootmobiel

Wilt u een impressie krijgen van het rijden van een Quingo scootmobiel? Kom deze dan persoonlijk testen en maak een verblijvend testritje in onze showroom te Amersfoort.

De Quingo: een stabiele stevige scootmobiel!

Door het rijden op vijf wielen zijn alle scootmobielen van Quingo zeer stabiel. Het maken van scherpe bochten en het op- en afrijden van stoepen is voor de Quingo heel gemakkelijk. De buitenste wielen zorgen voor een goede stabilisatie, het middelste wiel voor het stijgen en zakken van de scootmobiel bij het op- en afrijden van stoepen. Gaat u voor zekerheid en stabiliteit? Dan is een scootmobiel van het merk Quingo zeker wat voor u!

De Quingo winkel: Scootplaza.nl

Een scootmobiel van het merk Quingo koopt u bij Scootplaza.nl. Wij bieden een ruime keuze uit Quingo scootmobielen, zowel online als in onze winkel. Van het merk Quingo verkopen wij alleen tweedehands scootmobielen.

Van Quingo hebben wij de volgende soorten scootmobielen op voorraad:

Wilt u een scootmobiel van Quingo testen?

Natuurlijk kunt u altijd een tweedehands scootmobiel van Quingo bij ons testen. Wij hebben een ruime voorraad in onze showroom in Amersfoort . Onze voorraad telt ruim 500 nieuwe en gebruikte scootmobielen! Omdat onze voorraad elke dag wijzigt, kunt u het beste vooraf met ons contact opnemen wanneer u een specifieke scootmobiel van Quingo wilt komen testen.

Vragen over een product van Quingo ?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.