Moving Life

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Moving Life

Het verhaal van Moving Life begint met een groep mensen die geloven dat mobiliteit van vitaal belang is voor mensen met een lichamelijke beperking, en dat alles in het werk moet worden gesteld om dit te bereiken. Ze besloten om een betere mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen voor mensen waarbij hun onafhankelijkheid in het gedrang komt door een medische aandoening of gevorderde leeftijd te maken.

Een team van zeer getalenteerde industrieel ontwerpers en ingenieurs uit verschillende disciplines kwamen samen en vormden een ervaren en creatief management. Drie jaar lang werkte dit team met hun ervaring, inspanningen en vaardigheden aan de ontwikkeling van hun eerste product:

een scootmobiel die ingeklapt niet groter is dan een reiskoffer; een product dat op verschillende dingen kan lijken, maar niet een standaard scootmobiel. Om echt een verschil maken voor gebruikers, het bedrijf creatieve team moest twee zeer pijnlijke problemen die mensen met mobiliteitsproblemen worden geconfronteerd te overwinnen.

De eerste is het gebrek aan transporteerbaarheid van de scooter tussen de ritten. Het eerste product van Moving Life voldoet aan de fysieke en emotionele behoeften van de gebruikers. Voorbij het moderne, iconische en frisse design, geeft dit product de gebruiker de vrijheid om overal te gaan en zelf te kiezen wanneer zelf te rijden en wanneer het te laten rollen.

Vragen over een product?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.