Life & Mobility

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Life & Mobility – Inspired by life

Het merk Life & Mobility komt van Nederlandse bodem. Het bedrijf is opgericht in 1952 onder de naam Revab en is gevestigd in Doetinchem. Life & Mobility maakt rolstoelen en scootmobielen en heeft het haar missie gemaakt mensen met een mobiliteitsbeperking, op een zo goed en prettig mogelijke manier te laten deelnemen aan het dagelijkse maatschappelijke leven. Vrijheid in leven met een beperkingstaat op de eerste plaats. Door in te spelen op veranderingen in zorgbehoeften, verandert ook de behoefte in mobiliteit. Life & Mobility vindt het dan ook belangrijk altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ook werkt het bedrijf veel samen met partners uit de gehele zorgketen, met als doel samen de beste oplossingen te vinden voor mensen met een functiebeperking.

 
Vragen over Life & Mobility? Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 4555 444!

 

Life & Mobility: ervaar de vrijheid

Bij Life & Mobility begrijpen ze wat het is om een beperking in mobiliteit te hebben. Zij willen bereiken dat mensen met een dergelijke beperking door het gebruik van hun producten het gevoel hebben dat zij hun vrijheid terug hebben. Het zelfredzaam zijn geeft een mens het gevoel van vrijheid, zekerheid en natuurlijk zelfstandigheid. Het merk streeft er naar een positieve bijdrage te leveren aan het dagelijks leven door het maken van veilige mobiliteitsproducten die comfortabel en van hoogstaande kwaliteit zijn. Scootmobielen van Life & Mobility zijn gemakkelijk te bedienen, stabiel en stevig.

Het veersysteem van de Life & Mobility scootmobiel: Indego

Life & Mobility weet wat belangrijk is bij het vervaardigen van een scootmobiel. Een van de belangrijkste aspecten is het veersysteem. Bij het rijden op oneffenheden zijn de verschillen tussen scootmobielen pas echt voelbaar. Daarom heeft Life & Mobility haar eigen gepatenteerde veersysteem ontwikkeld, het Indego systeem. Het Indego systeem zorgt voor een natuurlijke, comfortabele vering. De wielen rijden onafhankelijk van het frame, waardoor de scootmobiel ook bij oneffenheden in het wegdek in een rechte houding blijft. Niet alle scootmobielen zijn uitgerust met dit systeem.   De type scootmobielen die uitgerust zijn met het Indego systeem zijn:

  • Solo 4 Elegance
  • Solo
  • Mezzo 3
  • Mezzo 4
  • Primo
  • Mezzo Retro
  • Mezzo Rosso
  • Vivo

Bij 4 wiel scootmobielen zit het Indego systeem zowel in de vooras als de achteras verwerkt. Bekijk een filmpje over de werking van het Indego veersysteem.

Wilt u een scootmobiel van Life & Mobility testen?

Natuurlijk kunt u altijd een scootmobiel bij ons testen. Wij hebben een ruime voorraad in onze showroom in Amersfoort. Onze voorraad telt ruim 500 nieuwe en gebruikte scootmobielen! Omdat onze voorraad elke dag wijzigt, kunt u het beste vooraf met ons contact opnemen wanneer u een specifieke scootmobiel wilt komen testen.

Vragen over een product van Life & Mobility?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.