Afikim

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Afikim Scootmobiel

De scootmobiel fabrikant Afikim Electric Mobilizers is eigenaar van de Afikim scootmobielen. De naam Afikim scootmobielen is afgeleid van de kibboets (een collectieve landbouwnederzetting) in Israël waar het bedrijf is ontstaan en nog steeds wordt bestuurd. Afikim Scootmobielen distribueert scootmobielen in de Verenigde Staten, Australië, Canada en een groot deel van Europa.Er is een wereldwijd distributienetwerk en Afikim voldoet aan de Europese ISO 9001-2000 en EN-12184 certificering.

Vragen over een product?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.

Waarom Afikim Scootmobielen

Afikim Scootmobielen biedt een breed scala van scootmobielen met een stijlvol design en geavanceerde technologie, gecombineerd met een eenvoudige bedieningen. De voordelen van de Afikim Scootmobielen zijn het besturingsgemak, de stevige constructie en de instelbare vering. De orthopedische stoelen zorgen voor een vlotte, veilige en comfortabele rit.Alle Afikim Scootmobielen worden geproduceerd in installaties van wereldklasse en hebben zich door de jaren heen bewezen als betrouwbare modellen.

Of u nu op zoek bent naar een Afikim scootmobiel met stevige constructie, een model gemaakt op snelheid of een model gemaakt voor het bereik. Er is altijd een Afikim Scootmobiel voor u. Het is belangrijk om te kiezen voor een Afikim scootmobiel die bij u past. Afikim Scootmobielen heeft modellen met 3 en met 4 wielen, en vaste en demontabele modellen. Laat u altijd goed adviseren alvorens een Afikim model aan te schaffen. Bekijk rustig het overzicht en bel ons gerust als u vragen heeft of een bestelling wilt doorgeven. U kunt ons bereiken op 033 45 55 444.