Able2

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Able2: Innovatie in Zorg & Revalidatie

Able2 is hofleverancier van een groot aantal praktische en kwalitatieve hulpmiddelen. Binnen het Able2 aanbod vindt u allerlei verschillende hulpmiddelen: grijpers, aangepast bestek, rollators, douchestoelen, rolstoelen. Het merk Able2 is dankzij haar snelle levering en service uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders binnen de Benelux. 

Het ontstaan van Able2

Vanuit zijn zolderkamer en tuinhuis begon Richard van Eekelen in juni 2002 in Zevenbergen het bedrijf Able2. In nauwe samenwerking met Promedics, het huidige Able2 UK, is Able2 opgericht voor in eerste instantie de Benelux. Begin 2004 verhuist Able2 naar een pand aan de Touwslagerij. Met een klein magazijn, een eerste magazijnmedewerker en veel meer voorraad, realiseert Able2 op deze manier snellere leveringen en een betere service.

De jaren erna groet Able2 gestaag verder om in 2009 wederom te verhuizen naar het huidige pand aan de Koperslagerij 15 in Zevenbergen. In 2010 is Able2 Iberia opgericht om de klanten in Spanje en Portugal gerichter van dienst te kunnen zijn. Inmiddels levert Able2 aan klanten in 16 landen in Europa een totaalassortiment aan revalidatie- en zorghulpmiddelen om zo lang mogelijk, en met zoveel mogelijk comfort, zelfstandig thuis te kunnen wonen. Echter ook jongere mensen krijgen steeds meer (chronische) aandoeningen cq. beperkingen. Voor jong en oud, met of zonder beperking, Able2 heeft voor iedereen wat te bieden.

De missie van Able2

De missie van Able2 is om in elk land –in eerste instantie in Europa- een distributiekanaal te hebben. Dat kan enerzijds door intensieve samenwerking met een distributeur en anderzijds met het starten van nieuwe ondernemingen. De komende 10 jaar zijn erop gericht om alle landen te voorzien van het ruime assortiment van Able2.

Producten

Iedereen gebruikt hulpmiddelen; een pen om mee te schrijven, een stok om mee te lopen, een opener om potjes mee te openen, een beugel voor meer grip bij het gaan staan, een vergrootglas om te lezen. Het zijn allemaal hulpmiddelen die het leven aangenamer en makkelijker maken. De hulpmiddelen van Able2 zijn toegankelijk, hebben een goede kwaliteit en zijn acceptabel geprijsd.  Able2 levert uitsluitend via de vakhandel; medische speciaalzaken, thuiszorgwinkels, webwinkels, revalidatie en speciaalzaken, apotheken en zorginstellingen.

Bekende merken die onder Able2 vallen zijn:

Able2, Atlantis, Harley, Splash, Vida, RevaraSports, Ricmar, Beurer, Stander, Brix, Mobeli, Simplantex, Tenura, StayPut, OXO GoodGrips, UltraOptix, Anabox, Alpine, Secucare, GP, Airgo, Helping Hand, Hugo, Hygie, SchoenSpike, Henro-Tek, WaterTracker, Normbau, Herdegen, Theraline, NatureComfort, TFA, iiquu, NeoG, Ecosox, StrengthTape, PainGone, Norco, Hipshield, Rika, Ornamin, OneTouch, UpLift, Handybar en LimbO.

Vragen over een product?

Wij helpen u graag! Neem contact op via e-mail ([email protected]) of bel ons op 033 45 55 444. Onze specialisten helpen u graag verder en staan klaar om u passend te adviseren.