Scootmobiel Acculader

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1
Acculader 24v 2 amp
Acculader 24v 2 amp
€99,00
     Pride Acculader 24v 2 amp
Pride Acculader 24v 2 amp
€139,00
Acculader 24v 5 amp
Acculader 24v 5 amp
€139,00
Acculader 24v 8 amp
Acculader 24v 8 amp
€139,00
Acculader 24v 10 amp
Acculader 24v 10 amp
€199,00
Acculader 24v 12 amp
Acculader 24v 12 amp
€219,00
Acculader voor Liteway 8
Acculader voor Liteway 8
€299,00

Scootmobiel acculader

Bezit u al langere tijd een scootmobiel die u veel gebruikt? Dan bestaat de kans dat u vroeg of laat de scootmobiel accu en/of scootmobiel acculader zal moeten vervangen. Wij van Scootplaza bieden u natuurlijk een uitgebreid assortiment acculaders voor uw oude (of nieuwe) scootmobiel. Welke soort scootmobiel acculader het beste bij uw scootmobiel past is natuurlijk van het allergrootste belang wanneer u een nieuwe scootmobiel acculader gaat uitzoeken. Dit lijkt een lastige klus, maar niets is minder waar. Met de informatie van Scootplaza komt u altijd bij de goede acculader terecht. Komt u er online niet uit? Schroom dan niet om ons op te bellen of te emaillen, wij helpen u graag!

Verschillende soorten acculaders

Een scootmobiel acculader bestaat in allerlei verschillende soorten en maten. Welke lader het beste bij uw scootmobiel past hangt af van de capaciteit van uw scootmobiel accu. Een scootmobiel acculader is altijd voorzien van een XLR-Plug. Deze plug heeft 3 pinnen die altijd op dezelfde manier zijn aangesloten. Dit is universeel en dus voor elke lader hetzelfde. Hierdoor lijkt het alsof elke acculader op elke accu aangesloten kan worden, dit is zeker niet het geval. Pas dus goed op dat u de juiste acculader voor uw accu kiest. Een scootmobiel acculader is 24 volt. Het verschil tussen de verschillende laders zit heml in het aantal ampère dat de acculader levert. Hoeveel ampère een scootmobiel acculader levert staat achterop het de lader. Vervolgens kiest u een acculader die hetzelfde aantal ampère levert als uw oude accu. Twijfelt u, of bent u niet helemaal zeker van uw zaak? Dan is het altijd verstandig om advies te vragen aan een echte specialist. Wij van Scootplaza zijn dagelijks bezig met scootmobielen, accu’s en acculaders. Wij kunnen u daarom altijd vrijblijvend van advies voorzien. Dan weet u in ieder geval zeker dat u de juiste lader kiest voor uw scootmobiel accu.

De service van Scootplaza

Hierboven kunt u overzichtelijk ons aanbod scootmobiel acculaders vinden. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor andere scootmobiel onderdelen. Waarom een scootmobiel acculader kopen bij Scootplaza.nl? Ten eerste kunt u eenvoudig en gemakkelijk met iDeal betalen. Een vertrouwde vorm van betalen voor uw online aankopen. Verder wordt uw scootmobiel acculader snel thuisbezorgd. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan heeft u de lader de volgende dag al in huis. Voor meer informatie over scootmobiel acculaders, nieuwe scootmobielen of andere scootmobiel onderdelen kunt u ons gerust een e-mail sturen op het volgende emailadres: [email protected]

Mocht u toch nog vragen hebben of, heel begrijpelijk, graag hulp willen hebben bij het kiezen van een geschikte acculader? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met onze specialisten of kom eens langs bij onze showroom in Amersfoort. Hier kunt u geheel vrijblijvend onze verschillende acculaders bekijken en dan zullen wij al uw vragen behandelen om zo gezamenlijk de beste oplossing voor u te vinden. Heeft u overige vragen of interesse in een andere mobiliteitsoplossing? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Scootplaza.