Scootmobiel Verzekering

Het is erg belangrijk om een scootmobiel verzekering te hebben voor u op pad gaat. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Wij hebben al jaren een goede samenwerking met de ANWB.

Een scootmobiel verzekering of invalidevoertuig verzekering regel je snel via onderstaande link bij de ANWB. Je profiteert niet alleen van een complete dekking, maar je bent ook verzekerd van deskundig advies van medewerkers van de ANWB.

Heb je bijvoorbeeld schade? Dan helpen zij je met het papierwerk. Met deze scootmobielen verzekering kan je jouw model verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalide voertuigen.

Het is mogelijk om twee verschillende verzekeringen voor uw transportmiddel af te sluiten, namelijk een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering) of een WA+ Casco verzekering (Wettelijke aansprakelijkheid met volledige casco dekking).

Onderstaand zullen we de verschillen van de verzekering voor u opsommen:

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering):

  • Vergoedt schade aan een ander

WA+ Casco:

  • Vergoedt schade aan een ander
  • Joyriding, diefstal of poging daartoe
  • Aanrijding (ook door eigen schuld), beschadiging of vandalisme

Eventueel is het ook mogelijk om de volgende aanvullende dekkingen af te sluiten voor uw scootmobiel verzekering:

Ongevallen verzekering: Mocht er sprake zijn van invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval dan ben je verzekerd van een éénmalige uitkering van respectievelijk € 30.000,- en € 3.000,-. Bovendien is schade aan je kleding en bagage tot € 350,- verzekerd als gevolg van een ongeval. Ongeacht de schuldvraag.

Verhaalsrechtsbijstand: Na een ongeluk helpt de ANWB je met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Dit gaat om zowel de materiële schade (schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier) en letselschade.

De verzekering voor scootmobielen van de ANWB biedt een gecombineerde diefstal- en beschadigingsdekking. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u 5% ANWB Ledenkorting.

Klik hier voor het berekenen van een scootmobielen verzekering

Buiten verzekeringen voor uw transportmiddel om, biedt Scootplaza ook een pech onderweg service aan,  24 uur per dag, 7 dagen per week.

Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor de pech onderweg service van Scootplaza, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Het alarmnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De medewerkers van de alarmdienst noteren waar u staat en zorgen ervoor dat u snel door het Scootplaza team wordt opgehaald en veilig en snel naar huis wordt gebracht.

Scootplaza probeert het snel en vakkundig voor u op te lossen, zodat u weer zorgeloos en veilig op pad kunt. Tevens biedt Scootplaza onderhoud en service aan huis door hun eigen technische dienst en gespecialiseerde monteurs door heel Nederland. Als abonnee krijgt u een abonnementspas met alle belangrijke gegevens en het speciale alarmnummer. En voor abonnees repareert Scootplaza uw transportmiddel snel en kosteloos.

Neem contact op met Scootplaza

Ontvangt u graag nog wat extra informatie over de scootmobiel verzekering? Kom gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur

Scootmobiel Verzekering
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »