Scootmobiel Huren

Scootmobiel huren bij Scootplaza.nl!

U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een scootmobiel. Gaat u bijvoorbeeld in de omgeving van Amersfoort naar een vakantiepark, pretpark of dierentuin, en is in uw gezelschap een minder mobiel persoon, dan brengen wij de scootmobiel desgewenst naar uw vakantieadres. Na uw verblijf halen wij de scootmobiel weer op.

 

Geleverde accessoires

De geleverde accessoires dienen bij inlevering aanwezig te zijn. 

 

Scootmobiel Verhuur periode

De minimale verhuurperiode is 1 week. Wanneer u bijvoorbeeld een weekend een scootmobiel wilt huren, betaald u dus voor een hele week.

De scootmobiel kunt u op werkdagen ophalen/ontvangen vanaf 10.00 uur.
De scootmobiel kan op werkdagen ingeleverd/opgehaald worden tot maximaal 16.30 uur.
 

 

Verhuurkosten

Huurprijs per week                 : Afhankelijk van de betreffende scootmobiel
Borg                                    : Afhankelijk van de betreffende scootmobiel
Wegbreng- en ophaaldienst : 
 

 

Wegbreng- en ophaaldienst

Het is mogelijk om de scootmobiel bijvoorbeeld naar uw vakantieadres te laten bezorgen. Wij brengen de scootmobiel en halen hem aan het einde van de verhuurperiode ook weer op.

Wij werken met een borgsysteem. U dient vooraf het betreffende borgbedrag per bank of, bij aflevering, contant te voldoen. Dit is tevens het eigen risico bij eventuele schade.

Wanneer er geen schade is gereden krijgt u na afloop van de verhuurperiode het borgbedrag contant of per bank retour.

Wanneer er wel schade is gereden houden wij de borg in. Na de taxatie van de schade krijgt u van ons een bericht wat het eventuele bedrag is dat u terug krijgt. 

 


Factuur

Wanneer u vooraf per bank betaald ontvangt u per post of bij aflevering van de scootmobiel de factuur voor de borg en de verhuurde periode. Wanneer u de borg en verhuurperiode, bij aflevering van de scootmobiel, contant betaald ontvangt u de factuur voor de verhuur aan het eind van de verhuurperiode, bij inname van de scootmobiel. Voor de borg ontvangt u een kwitantie dat wij het bedrag van u hebben ontvangen.


Voor meer informatie over de scootmobiel huren? Stuur ons een e-mail naar info@scootplaza.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »