Elektrische Rolstoel Verzekering

Elektrische rolstoel verzekering, ook voor een ander

Het is erg belangrijk om een elektrische rolstoel verzekering af te sluiten. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en komt altijd onverwachts. Wij hebben al jaren een goede samenwerking met de ANWB.

Een verzekering voor uw elektrische hulpmiddel of invalidevoertuig verzekering regelt u snel via onderstaande link bij de ANWB. Dan profiteert u niet alleen van een complete dekking, maar u bent ook nog eens verzekerd van deskundig advies van medewerkers van de ANWB.

Hebt u bijvoorbeeld schade? Dan helpen zij u met al het papierwerk. Met de elektrische rolstoel garantie kunt u uw elektrische hulpmiddel goed verzekeren, maar deze verzekering geldt ook voor andere invalide voertuigen.

Het is mogelijk om twee verschillende verzekeringen voor uw elektrische medische hulpmiddel af te sluiten, namelijk een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering) of een WA+ Casco verzekering (Wettelijke aansprakelijkheid met volledige casco dekking).

Onderstaand zullen we de verschillen van de twee varianten verzekering voor u opsommen:

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering):

  • Vergoedt schade aan een ander

WA+ Casco:

  • Vergoedt schade aan een ander
  • Joyriding, diefstal of poging daartoe
  • Aanrijding (ook door eigen schuld), beschadiging of vandalisme

Eventueel is het ook mogelijk om de volgende aanvullende dekkingen af te sluiten bij de verzekering voor uw rolstoel wanneer die elektrische is:

Ongevallen verzekering

Mocht er sprake zijn van invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval dan bent u verzekerd van een éénmalige uitkering van respectievelijk € 30.000,- en € 3.000,-. Bovendien is schade aan uw kleding en bagage tot € 350,- verzekerd als gevolg van een ongeval. Ongeacht de schuldvraag.

Verhaalsrechtsbijstand

Na een ongeluk helpt de ANWB u met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Dit gaat om zowel de materiële schade (schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier) en letselschade.

De elektrische rolstoel verzekering van de ANWB biedt een gecombineerde diefstal- en beschadigingsdekking. Bent u lid van de ANWB? Dan ontvangt u 5% ANWB Ledenkorting.

Klik hier om de verzekering voor uw elektrische rolstoel te berekenen

Buiten deze verzekering voor uw elektronische hulpmiddelen om, biedt Scootplaza ook de pech onderweg service aan, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten voor de pechhulp service van Scootplaza, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Het alarmnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De medewerkers van de alarmdienst noteren waar u staat en zorgen ervoor dat u snel door het Scootplaza team wordt opgehaald en veilig en snel naar huis wordt gebracht.

Scootplaza probeert het snel en vakkundig voor u op te lossen, zodat u weer zorgeloos en veilig op pad kunt. Tevens biedt Scootplaza onderhoud en service aan huis door hun eigen technische dienst en gespecialiseerde monteurs door heel Nederland. Als abonnee krijgt u een abonnementspas met alle belangrijke gegevens en het speciale alarmnummer. En voor abonnees repareert Scootplaza uw elektrische hulpmiddel snel en kosteloos.

Neem contact op met Scootplaza

Ontvangt u graag nog wat extra informatie over de verzekering voor uw rolstoel? Kom dan gerust eens langs in Amersfoort of bel voor contact met onze specialisten voor persoonlijk advies. Bel naar onze showroom in Amersfoort 033-4555444 of neem via de mail contact met ons op voor deskundig advies op maat.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »