Hoog laag bed

Hoog laag bed kopen


Heeft u zorg op bed nodig? Of bent u op zoek naar een bed voor iemand die zorg op bed nodig heeft? Dan kunt u het beste een hoog laag bed kopen, ook wel bekend als een verpleegbed. Een hoog laag bed, de woorden verklappen het eigenlijk al. U kunt het bed makkelijk verhogen en verlagen met behulp van een afstandsbediening.

 

Ontdek de juiste hoogte


De verzorger kan een hoog laag bed aanpassen aan de juiste werkhoogte, waardoor onnodige blessures verleden tijd zijn. Een groot voordeel van een hoog laag bed is dus dat het verzorgen op bed gemakkelijker wordt. Ook zorgen de hoog laag bedden ervoor dat u gewoon uw voeten op de grond kunt zetten bij het uitstappen. U stapt dus eenvoudig uw bed in en uit met de hoog laag bedden!

 

Voor iedereen beschikbaar!


Een hoog laag bed is niet alleen voor de mensen die zorg nodig hebben op bed, maar iedereen zou hier gebruik van kunnen maken. Een hoog laag bed kopen heeft ook nog andere voordelen. U kunt het bed makkelijker opmaken dan een traditioneel bed, omdat het bed op de ideale werkhoogte gebracht kan worden. Stofzuigen onder het bed? Geen probleem! Verhoog het bed met de afstandsbediening en u kunt er bij met de stofzuiger.

 

Een hoog laag bed kopen?


Hierboven kunt u ons aanbod hoog laag bedden vinden. U kunt bij ons ook terecht voor bijpassende matrassen. Waarom een hoog laag bed kopen bij De Scootplaza.nl? Ten eerste kunt u eenvoudig en gemakkelijk met iDeal betalen. Een vertrouwde vorm van betalen voor uw online aankopen. Daarnaast wordt uw hoog laag bed gratis thuisbezorgd bij een besteding boven de 50 euro. 

Voor meer informatie over de Hoog laag bed? Stuur ons een e-mail naar info@scootplaza.nl

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »