• Elektrische Rolstoel Excel Qnect
 • Elektrische Rolstoel Excel Qnect
 • Elektrische Rolstoel Excel Qnect
 • Elektrische Rolstoel Excel Qnect

Elektrische Rolstoel Excel Qnect

De Elektrische Rolstoel Excel Qnect is een ideale reispartner voor dagje uit. De Excel Qnect is volledig opvouwbaar voor transport in een auto.
Levertijd:
Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
Beschikbaarheid:
Op voorraad (3)
Reviews:
€1.195,00 .
Incl. btw

Elektrische Rolstoel Excel Qnect

 

De Elektrische Rolstoel Excel Qnect is een ideale reispartner voor dagje uit. De Excel Qnect is volledig opvouwbaar voor transport in een auto. De Elektrische Rolstoel Excel Qnect is een opvouwbare elektrische rolstoel die zeer voordelig geprijsd is en voor een breed publiek ontworpen is . De rolstoel is zo eenvoudig mogelijk gehouden om deze optimaal functioneel te maken en deze zo voordelig mogelijk in de markt te zetten. Dit doet echter niks af aan de kwaliteit die gewoon goed is zoals we van Excel gewend zijn. 

 

 

De opvouwbare elektrische rolstoel is zowel geschikt voor binnen als buiten en is voor zien van PU anti-lek banden aan de voor en achterzijde. De rugleuning is door middel van spanbanden instelbaar in stevigheid en de zitting is licht gevuld met schuim. Optioneel kan hier nog een koud schuim rolstoelkussen van 5 cm dikte ingelegd worden. De voetensteun zijn in lengte instelbaar en afneembaar / wegzwenkbaar. De besturing van de rolstoel is eenvoudig via een joystick die zowel links als rechts geplaatst kan worden. De snelheid kan worden ingesteld op de joystick zodat deze begrenst is op de snelheid die u wilt. Deze kan op 4 standen worden ingesteld met een toets op de joystick tot maximaal 6 km/u.

 

 

De Elektrische Rolstoel Excel Qnect is eenvoudig op te vouwen en te vervoeren, wel is het een redelijk gewicht om te tillen wat niet voor iedereen mogelijk is . Bent u opzoek naar een lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoel kijkt u dan eens naar de Ultra Lite of Pride i-Go Lite opvouwbare elektrische rolstoel. De Elektrische Rolstoel Ultra Lite heeft namelijk maar een tilgewicht van 14 kg en de Elektrische Rolstoel Pride i-Go Lite  van 19,8 kg. 

 

 

De Elektrische Rolstoel Excel Qnect heeft een tilgewicht van 31 kg exclusief de accu . De accu dient u van het frame af te halen voordat de rolstoel wordt opgevouwen. De accu is bevestigd met twee beugels aan de achterzijde van het frame en is met een stekker gekoppeld aan de rolstoel. Door de stekker los te koppelen en de accu aan het handvat omhoog te tillen haalt u deze van de rolstoel af . Ook zeer handig om de accu los op te laden en u de rolstoel bijvoorbeeld in de auto laat liggen. 

 

 

Rijden op de Excel Qnect 

Zoals aangegeven werkt de Elektrische Rolstoel Excel Qnect met een joystick waarvan de snelheid is in te stellen in 4 standen met een maximale snelheid van 6 km/u. Op de joystick zit ook een accumeter zodat u kunt zien hoe ver u nog kunt rijden en wanneer de accu leeg is . Het maximale actieradius ligt rond de 16 km. In de achterwielen kunt u de rolstoel in de vrijloop zetten zodat deze ook met de hand gedrukt kan worden met de duwhendels aan de achterzijde. Het elektrisch systeem dient dan uitgeschakeld te worden. De rolstoel heeft een zeer korte draaicirkel en draait praktisch rond zijn eigen as heen. Hierdoor is de rolstoel ook zeer geschikt voor binnen en in kleine ruimtes. Het stevige frame en de dempingsbanden achter zorgen ervoor dat de rolstoel buiten ook zeer goed uit de voeten kan en voor veel ondergronden geschikt is .

 

 

Technische gegevens:

 • Snelheid: 6 km/h
 • Actieradius: 16 km
 • Lengte: 117 cm inclusief voetensteunen en anti-kiep wieltjes
 • Totale breedte: 63 cm
 • Zitbreedte: 45cm
 • Zithoogte: 49 cm
 • Totaal Gewicht: 43,5 kg
 • Gewicht exclusief accu: 31 kg
 • maximale gebruikers gewicht : 100 kg
 • Rughoogte: 44 cm vanaf de zitting gemeten

 

Let op: een eventueel opgegeven actieradius is volgens opgave van de fabrikant, gemeten onder ideale omstandigheden en met aangepaste snelheid. Van invloed kunnen zijn: gebruikersgewicht, weersomstandigheden, snelheid, bandendruk, weg omstandigheden, conditie van de accu’s en het wel of niet heuvelachtige landschap.

 

Dit betreft een abonnement

1. In geval van pech onderweg met uw scootmobiel belt u met een van de alarmnummers 24 uur per dag, 7 dagen per week.

2. Medewerkers van de alarmdienst noteren waar u staat en zorgen ervoor dat u snel door team Scootplaza bij pech onderweg wordt opgehaald, u word samen met uw scootmobiel veilig naar huis gebracht

3. De hulpdienst streeft ernaar binnen 60 minuten bij u ter plaatse te zijn bij spoed.

4. Kosteloos binnenbanden vervangen / plakken.

5. Geen voorrijkosten.

6. Bij een storing die ter plekke niet verholpen kan worden, krijgt u een leentoestel..

7. Jaarlijkse onderhouds beurt aan huis op afspraak.

Zeer interessant met PGB! (Persoons Gebonden Budget) Elektrische Rolstoel via WMO van de gemeente? Vraag naar een PGB zodat u zelf kunt kiezen voor product en leverancier!

 

Voor meer informatie over de Elektrische Rolstoel Excel Qnect? Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Klantbeoordelingen


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »