Scootmobiel Sittard

Scootmobiel Sittard

Scootmobiel Kopen in Sittard of met een scootmobiel op stap in Sittard en omgeving? Bij Scootplaza vindt u kwaliteit scootmobielen en advies!

Scootplaza Sittard


Scootplaza biedt een ruime keus in diverse scootmobiel modellen. Wilt u een vaste scootmobiel of een driewiel scootmobiel of een vierwiel scootmobiel? Moet het licht en opvouwbaar zijn of juist stevig en geschikt voor lange afstanden? Wij houden rekening met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. In overleg kijken we naar de juiste scootmobiel voor u. Wij leveren op korte termijn uw scootmobiel.

 

Scootmobiel Kopen in Sittard


Met onze instructie, service en onderhoud bent u er helemaal klaar voor om veilig en prettig met een scootmobiel van Scootplaza de weg op te gaan. Bel of mail ons, gratis en vrijblijvend voor:

 

Een advies op maat
Een proefrit op een scootmobiel onder professionele begeleiding
Een exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel
De voordelen van een scootmobiel kopen bij Scootplaza.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor uw verzekeringen en daarnaast bieden wij een 24 uur service overeenkomst bij pech onderweg! Wij staan 7 dagen per week voor uw klaar door heel Nederland en zijn binnen een half uur ter plaatse om uw van dienst te zijn met vervangend vervoer uiteraard.

 

Bel ons voor gratis advies:

033-4555444

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »