• Aluminium drempelhulp kort 3 - 6 cm

Aluminium drempelhulp kort 3 - 6 cm

Deze Aluminium drempelhulp van 3 cm wordt veel gebruikt voor het overbruggen van drempels en kleine opstapjes.
Levertijd:
Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€118,00 .
Incl. btw

Aluminium drempelhulp kort 3 - 6 cm


Deze Aluminium drempelhulp van 3 cm wordt veel gebruikt voor het overbruggen van drempels en kleine opstapjes. De drempelhulp voor scootmobiel en rollator wordt veel in verzorgingstehuizen en binnenshuis gebruikt. Door de handgreep in de drempelplaat is deze gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Ook handig als u bijvoorbeeld op bijvoorbeeld op vakantie gaat. De Aluminium drempelhulpen van Scootplaza bieden voor elk hoogteverschil een passende oplossing. De grote van de drempelhulp is 40 x 98 x 3 cm.

Een groot voordeel van de drempelhulpen is dat er geen ingrijpende aanpassingen zowel binnen- als buitenhuis gedaan hoeven te worden. De drempelhulp legt u eenvoudig in de desgewenste kamer, balkon, trappenhuis of waar u maar wilt. Vervolgens rijdt u met alle plezier over het obstakel heen. Alle drempelhulpen zijn extra stevig door de ijzersterke constructie. De drempelhulpen hebben een maximaal laadvermogen van 300 kg, dit maakt het mogelijk om de drempelhulpen dagelijks te gebruiken. De drempelhulp is ook inzetbaar voor het motoren, fietsen en grasmaaiers. U rijdt vanaf nu gemakkelijk en eenvoudig een verhoging op.

De drempelhulpen zijn gemaakt van aluminium, hierdoor zijn de oprijplaten super licht. De drempelhulpen wegen nog slechts 3 kg. Makkelijk voor het meenemen in een auto of bus. De drempelhulpen bieden een lange levensduur en zijn gemakkelijk schoon te houden.Aluminium Drempelhulp afmeting

Hoogte: 3 - 6 cm

Breedte rijplaat: 73 cm

Breedte met zijvlakken: 98 cm

Lengte: 40 cm

Dikte aluminium: 3 mm

Afmeting overloop: 6 cm

Materiaal: Aluminium

Max. draagvermogen: 300 kg

Gewicht: 3 kg

Garantie: 2 jaar garantie


Bij ScootPlaza is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze vestiging in Amersfoort!


Voor meer informatie over de Aluminium drempelhulp kort 3 - 6 cm! Stuur ons een e-mail naar [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Klantbeoordelingen


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen